marți, 27 octombrie 2009

Varujan Vosganian facut terci pe siteul personal


Varujan Vosganian este insusi personajul care a avut finantele tarii in mainile sale...si iata ca acum, paradoxal, nu este capabil sa isi gestioneze corespunzator timpul si fondurile si este terfelit pe siteul personal de cei care se ocupa de administrarea siteului si pe care a uitat sa ii plateasca...
Iata mesajul care ne intampina daca accesam
http://www.varujanvosganian.ro/
"Domnul Vosganian a 'uitat' sa plateasca factura pentru realizarea site-ului de pe acest domeniu.
A preferat sa isi cumpere un alt domeniu pe care sa implementeze un blog.
Poate ca, in timp ce domnul Vosganian este ocupat cu 'Romania bunului simt', isi gaseste niste timp sa rezolve si aceasta mica problema.
In cazul in care doreste sa reglementeze situatia neplacuta pentru toata lumea, are contactul nostru".

Poate cu noua pagina pe care si-a creat-o http://vosganian.ro/ va avea mai multa grija si nu va mai ajunge in situatia in care va fi facut de doi bani...sau daca e poate se gasesc niste colegi liberali darnici din fire care sa-i plateasca datoriile senatorului liberal Varujan Vosganian.

Un comentariu:

  1. Mi se pare aiurea ca firma cu care colabora sa profite de site si in felul acesta sa incerce sa-si faca dreptate. Nu cred ca asta e o relatie corecta de afaceri.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...