sâmbătă, 10 octombrie 2009

Până unde se întinde nesimţirea unor şoferi de Bucureşti


Auzisem că băieţii de la Curiero sunt în faliment. Nu cunosc exact dacă aşa este însă un lucru mi-a fost clar zilele trecute: că unii şoferi care încă lucrează pentru Curiero nu au intrat în faliment şi la capitolul nesimţire. Nenea(de fapt maşina) din imagine ar fi un bun exemplu şi l-aş include la capitolul "nesimţirea unor şoferi de Bucureşti, nu are limite." Aşa că vă rog să vă feriţi de asemenea exemplare şi vă sugerez ca dacă aveţi bani să vă faceţi propriul garaj pentru că în caz contrar trebuie să staţi la cheremul unor astfel de şoferi care îşi lasă maşinile pe unde apucă şi nu ţin cont de nişte reguli de bun simţ pentru a se putea urca apoi la volan.

4 comentarii:

  1. In fiecare sfarsit de saptamana masina mea este blocata in parcare. Asta deoarece este parcata in apropiere de piata si toti cetatenii de bine care vin la cumparaturi in uikend si nu gasesc loc de parcare EXACT langa piata forteaza totusi sa o parcheze in acel loc. Nesimtire e putin spus!

    RăspundețiȘtergere
  2. Masina din fotografie e de la Fan Curier, nu de la Curiero, jurnalisto. Cred ca un jurnalist se documenteaza inainte de a scrie, cel putin asta e teoria...

    RăspundețiȘtergere
  3. @ mirandolina
    dar chiar nu pricep de ce tot vii pe blogul ăsta dacă tot ceea ce scrie aici îţi "pute"? Nu este obligatoriu să vii şi să citeşti. Sincer!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu "tot" vin. Vin o data pe luna, sau o data la doua luni. Dar cand vad asa chestii strigatoare la cer... Nu poti sa cauti a cui e sigla respectiva? (ca sa nu zic ca normal ar fi fost sa stii ca ea apartine Fan Curier). Halal jurnalism ce faci :))

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...