marți, 27 octombrie 2009

Liberalii confunda Romania bunului-simt cu cea a bunului plac



„Vreau să lupt pentru o Românie a competenţei, o Românie a normalităţii, o Românie în care valorile să fie aşezate la locul lor, să existe ordine civilizată şi o şansă pentru fiecare român”, declara la Cluj zilele trecute candidatul PNL pentru Preşedinţia României, Crin Antonescu.
„Vă propun să facem împreună încă o revoluţie, de data aceasta una paşnică, să construim o Românie în care clientelele să fie concediate şi elitele să fie aduse acolo unde le este locul”, i-a îndemnat liderul liberal pe clujenii din comitetul de susţinere a candidaturii sale la preşedinţie care au venit să-l întâmpine.
Crin Antonescu a spus că pariază pe România Bunului Simţ. „Aceasta este România pentru care merită să ne batem, pe care eu mizez. Şi asta pentru că majoritatea românilor sunt oameni de bun simţ, sunt oameni care vor să fie trataţi cu bun simţ”. Uitandu-ma la doamna din imagine, penelista cu acte in regula din 1996, stau si ma intreb daca intr-adevar asta este Romania bunului-simt pe care vrea Antonescu sa o promoveze.

6 comentarii:

  1. eu consider ca domnul Crin Antonescu isi doreste cu adevarat o Romanie a bunului simt...acesta cu toate atacurile la adresa lui va stii sa le depaseasca si va castiga increderea poporului,,,deoarece are ganduri bune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu există decât o singură Românie şi aceea este în fierbere. Avem o Românie în care „oameni sunt în grevă, oameni sunt în stradă, unii ca să protesteze, alții pentru că nu mai au de muncă”.
    A doua Românie – cea a României de la televizor, a nunţilor gigantice ale lui Geaonă sau cea a Caşcavelei lui Băsescu – nu este cea reală şi este doar în capul unor politicieni ca Emil Boc.

    RăspundețiȘtergere
  3. La inceputul anilor 90 am avut un 'om cinstit' si am inceput sa fim 'oameni de bine'. Acu' se trezeste neica Crin sa ne faca el revolutie si sa ne invete bunul simt. Pai afla matale Crinutule ca bun simt avem noi cei care am crezut in tine, noi cei care am tot votat randuri randuri de politicieni mai mai ca or sa faca ceva si pt noi. Acu' ai picat ca musca-n lapte...si mai bine taceai. Lasa-ne!

    RăspundețiȘtergere
  4. gasirea argumentelor anti-antonescu este un lucru destul de dificil pentru ziaristii...si in cautarea motivelor descopera, ca in orice partid, si pleava. Nui asta il reprezinta pe crin, cu siguranta. De ce nu vb totusi de cum a ajuns panarama, pardon duduia udrea ministra? sau ce contracte a primit de la actualul presedinte?? credeti-ma acolo e destul de usor de gasit subiecte. ica

    RăspundețiȘtergere
  5. Vaaaaiii!! Ce dragut! Ati gasit un penelist care sa aiba salriu mare. Sigur, este prea mare. Insa, cat tupeu si cata nesimtire sa ai ca sa vii sa faci gat cand PDL-ul a schimbat toti prefectii si toti directorii de agentii in... in... intr-o zi. Pe criterii de competenta oare? Nu este normal, nu este de bun simt. Prefectii sunt APOLITICI. De asemenea, este de bun simt ca un consilier prezidential sa viziteze in biroul procurorului pe cel mai mare terorist al tarii? Hai sa ne uitam la stiri si sa vedem acolo dovezi de nesimtire, nepasare si sfidare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar ma faceti sa rad! dece? pentru ca limba romana e tot nepretuita si pentru voi va ramane tot o limba straina! Inainte de a-i apara pe liberali sau orice alta "natie" politica aveti de invatat cum se foloseste lb romana. Iar solutia politica e simpla: nimeni din tara nu va fi apt sa conduca tara! Vivat Regele! Vivat Natiunea!
    ...si pentru voi...grabiti-va ca inchide la sala de lectura!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...