marți, 20 octombrie 2009

Crin Antonescu îşi pune cenuşă-n cap





Nu am înţeles aboslut deloc motivul pentru care preşedintele PNL, Crin Antonescu, consideră, acum la zece zile distanţă de la stingerea cazului, că prezenţa lui Bogdan Olteanu în postul de viceguvernator este nepotrivită. El susţine că lipsa unei experienţe în sistemul bancar a lui Olteanu este un argument mult prea puternic împotriva acestuia, îşi asumă responsabilitatea pentru această numire şi aminteşte că propunerea iniţială a fost Daniel Dăianu. Şi atunci mă întreb de ce acum Crin Antonescu îşi face autocritica pentru numirea fostului său coleg de partid Bogdan Olteanu în scaunul de viceguvernator al Băncii Naţionale a României (BNR) şi spune că aceasta este inoportună. Antonescu spune că prima propunere a fost Daniel Dăianu, fost ministru de Finanţe şi europarlamentar PNL, dar acesta ar fi fost respins de comisiile de buget finanţe. "Prezenţa lui Bogdan Olteanu în postul de viceguvernator este nepotrivită şi îmi asum partea de responsabilitate pentru acest lucru. Olteanu are foarte multe calităţi, şi sunt convins că activitatea sa va fi una bună, dar lipsa experienţei de vârf în sistemul bancar este un argument mult prea puternic împotrivă. Am spus că-mi asum partea de vină pentru această decizie, ca preşedinte al PNL, şi nu are rost să dau explicaţii contextuale, reale de altfel", a declarat Antonescu.
Păi şi dacă nu mai au rost aceste explicaţii contextuale, de ce Crin Antonescu îi face o asemenea defavoare lui Bogdan Olteanu, un om care de altfel a adus servicii partidului?! E drept că Olteanu a avut în ultima vreme cam mult spirit de iniţiativă şi i-a eclipsat pe mulţi grei din partid, dar de ce să pui pumnu'n gură unui om care este ajutat de intelect mai mult decât pe alţii?! De ce?!

9 comentarii:

  1. Hai Congresul din Ianuarie ! Hai liberare !

    RăspundețiȘtergere
  2. Aud ca urmatorul pe lista lui Patriciu este.... Florin Alexe !!! Se pregateste sectoul 3 pentru un apropiat!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Crin este perfect responsabil pentru afirmatiile si deciziile sale. Este perfect constient si in cunostinta de cauza atunci cand lanseaza afirmatii pertinente si ia decizii ideale pentru momentele grele din actuala scena politico-economica. Ramane alegerea viabila pentru functia suprema in stat, fiind cel mai abil si mai hotarat sa aduca schimbarea de care are nevoie Romania. Gabi A.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce va place voua sa va dati cu parerea doar sa nu adormiti in fata calculatorului. Cat priveste despre congres si Florin ALexe visati in continuare dar sa nu va trezeasca un cosmar. A.M.

    RăspundețiȘtergere
  5. Obiectivitate si si impartialitate .Calitati-le unui adevarat lider al tuturor romanilor.Antonescu dovedeste inaca o data in plus ca este presedintele de care avem nevoie

    RăspundețiȘtergere
  6. Crin Antonescu este ALTFEL. Crin Antonescu va face un ALT FEL de campanie şi va fi un ALT FEL de preşedinte.

    RăspundețiȘtergere
  7. Confirm. In locul lui Alexe se pregateste de ceva vreme un doctor!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. ....hahahaha! Da, e altfel Crinuletul! un pic mai incet, un pic mai intarziat si un pic mai defazat. Cea mai mare dezamagire este acest Crin! Dragi liberali, spalati-va pe cap cu el! Nu este el leaderul de care tara are nevoie. Weak-up si gasiti pe altul mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Crin este un om cu caracter si merita sa fie votat!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...