vineri, 5 martie 2010

Mail de la un cititor.....

Gadina Constantin - pozitia 67 - contestatie justificata.
O.R. nr. 45/1994, a detinut spatiul cu alta destinatie în Bd. Dorobanti nr. 56, sector 1- revendicat si restituit fostului proprietar (sic !) DAR SPATIU L-A RESTITUIT EFECTIV DUPA 18.01.2010, deci dupa 15 ANI . >
De pe internet am copiat anuntul sugestiv : Cu toată campania din presă, d-l. De mai sus, face diligențele de rigoare sa închirieze spatiul proprietate din str. Academiei 39-41, sc. III, ap.6 – bis, a dat anunturi in presa, pentru a se muta in blocul roz, C. Grivitei 60, vizavi de baia Grivita, S+P+1, bloc luat pe Partid , PSD sector 7 Bucuresti (sic!), trecut pe Asociatie apoi pe SRL cu acelasi nume, unde este singur asociat si cumparare mai apoi pe persoana fizica, adica el, spatiu de peste 1.000 mp.Pentru acesta spatiu uriaș plateste o suma simbolica, de 100-150 euro, de pe spatiu din Academiei va lua 1000 euro, 850 euro castig. oricum este al treilea spatiu ca revolutionar si mai are alte doua spatii, avizate de prim. bucuresti. totul se gaseste pe internet la accesare ~Gadina Constantin~ si As.Jilava ~89-R.-R., nu doreste sa piarda nici un leu.
A , e vorba de domnul COMISAR SEF, d-l GADINA CONSTANTIN, presedinte al ASOCIATIEI JILAVA 89 RANITI SI RETINUTI (curat murdar, musiu, zice nenea CARAGIALE), reprezentantul TUTUROR REVOLUTIONARILOR DIN ROMANIA (cititi domnilor pe internet la COMISARIATUL PENTRU SOCIETATE CIVILA , nu zau domnilor, l-ati facut COMISAR SEF, HALAL), si uite cine REPREZINTA REVOLUTIONARII DIN ROMANIA !
Cu o cunostinte la Prim.Bucuresti, d-l. presedite al Asociatiei Jilava 89 Gadina Costello, trece de la la pozitia 67, la pozitia 12 (se pare cu ajutorul unui viceprimar cu care a fost coleg la aripa tanara a unui partid, si caruia i se faceau mese mari, la Pitzeria din Calea Dorobanti 56, intr-un salon de la subsol), avand deja trei spatii date pentru asociatie (se prezinta in atasament documentele Primariei luate de pe Internet)), motivandu-se ca spatiul din Calea Dorobanti 56, i-a fost luat de proprietarii de drept din 1994 (spatial unde se dadea mese ulterior avizelor, si se pare vandut dreptul litigious al imobilului, mostenitorilor proprietarilor de drept, in 18.01.2010 ), spatiu pentru care nu a achitat la d.a.f.i., nici un leu de peste 15 ani (nici macar pretul redus ca sediu de asociatie, dar in fapt un RESTAURANT, compus din Pitzerie, Restaurant, Terasa, Salon si Bar la subsol, Sala de jocuri si Biliar la Etaj). Cine plateste paguba imensa si diferenta de la chirie ptr. spatiu asociatie la spatiu restaurant in zona 0 Bucuresti. In atasament adaugam si actiunile judecatoresc si un document ce poate interpreta legatura cu viceprimaul in cauza. De asemenea adaugam si hotararile judecatoresti ce poate duce la concluzia ca trecerea imobilului din Calea Grivitei de la PARTID sector 7 Bucuresti (sic!) la ASOCIATIE, de la ASOCIA- TIE la SRL-ul cu acelasi nume (sic!), si de la SRL la adm. unic asociat, identic cu preseditele Asociatiei Jilava 89.

4 comentarii:

  1. HALAL DE NOI. NE MERITAM SOARTA. SI CEI PLATITI SA SE AUTOSESIZEZE .....

    RăspundețiȘtergere
  2. DACA VRETI SA STITI, AISBERGUL E MUL MAI MARE SUB APA, UNDE NU SE VEDE : Cu o cunostinte la Prim.Bucuresti, d-l. presedite al Asociatiei Jylava, Gadina Costell, trece de la la pozitia 67, la pozitia 12 (se pare cu ajutorul unui viceprimar cu care a fost coleg la aripa tanara a unui partid, si caruia i se faceau mese mari, la Pitzeria din Calea Dorobanti 56, intr-un salon de la subsol), avand deja trei spatii date pentru asociatie (se prezinta in atasament documentele Primariei luate de pe Internet)), motivandu-se ca spatiul din Calea Dorobanti 56, i-a fost luat de proprietarii de drept din 1994 (spatial unde se dadea mese ulterior avizelor, si se pare vandut dreptul litigious al imobilului, mostenitorilor proprietarilor de drept, in 18.01.2010 ), spatiu pentru care nu a achitat la d.a.f.i., nici un leu de peste 15 ani (nici macar pretul redus ca sediu de asociatie, dar in fapt un RESTAURANT, compus din Pitzerie, Restaurant, Terasa, Salon si Bar la subsol, Sala de jocuri si Biliar la Etaj). Cine plateste paguba imensa si diferenta de la chirie ptr. spatiu asociatie la spatiu restaurant in zona 0 Bucuresti. E vorba de domnul COMISAR SEF, d-l GADINA COSTELL, presedite al As. Jylava (curat murdar, musiu, zice nenea CARAGIALE), reprezentantul TUTUROR REVOLUTIONARILOR DIN ROMANIA (cititi domnilor pe internet la COMISARIATUL PENTRU SOCIETATE CIVILA , nu zau domnilor, l-ati facut COMISAR SEF, HALAL), si uite cine REPREZINTA REVOLUTIONARII DIN ROMANIA !

    RăspundețiȘtergere
  3. DISCUTII PE PORTALUL REVOLUTIEI, INTRE REVOLUTIONARI CU FUNCTII (ptr. intelegerea evenimentelor) :Sa-ti fie rusine tovarase gadina constantin. In primul rand tu revolutionar nu esti ,in schimb esti un poponar notoriu care te-a parasit si nevasta-ta, Mihaela ca te-a prins in birou “facand …” cu un vice, care a murit. Dupa ce ca nu iti satisfacea-i fosta nevasta (care si era “asa cum era”si i-l insela cu toata lumea - era paravan ptr. Popogadina”), acum ai tupeu de poponar jegos ce esti. De pe : Portalul Revolutiei | Discutii generale | Totul despre Revolutie si Revolutionari | NOI CU CINE VOTAM ? .(pag.102-103). Daca pun mana pe tine iti rup gatul ca la porumbei ca si asa abia cantaresti 50 kg. cu tot cu televizor in brate. POPO ai dat de dracu ,de acum incolo daca mai scoti capul din vizuina ta DE PROFITOR CE AI FOST o sa vezi tu... Tu vorbesti ,tu care spatiul asociatiei l-ai transformat in “pizza-ialia” ? Tu care ai promovat oameni numai pe bani? 2.)>Ce faci I-mi da-ti intalnire la Popogadina ? Da Gadinadosulet cu As. Jilava a lui familiara cu Sora-sa marea revolutionara (care in timpul evenimentelor era pe la Tecuci)? Popocomiosarul gadina constantin, procurator de certificate masluite tip cel a sororii sale Gadina Elena;De pe: Portalul Revolutiei | Discutii generale | Totul despre Revolutie si Revolutionari | NOI CU CINE VOTAM ?, (pag.102-103).3.)>As.JILAVA si-a facut pizzerie. Si la introdus pe nepotul sau in SSPR Gadina Mihai pentru a-si trece dosarele cu spagi . POPOCOMISARUL Gadina este un apropiat al regimului Iliescu implicit al lui Emil Cutean . Sa iti fie rusine tovarase Gadina C-tin. . Dupa ce ca nu iti satisfacea-i fosta nevasta Mihaela (care si era era “asa cum era”si i-l insela cu toata lumea) ca te-a prins in birou “facand …” cu un vice, care a murit , a-i luat de-ai rupt din drepturile tovarasilor, excocand, mintind si falsificand.

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnul Constantin Gadina, presedinte al Asociatie Jilava “89, poate povesti minunea cu a sa nevasta care a fugit doi ani de acasa cu unul, a stat NUMAI la el “iubire mare de porumbei”, dar s-a jurat pe “MAMA EI” ca a ramas neatrinsa, de respectivul. Si domn` Costel a crezut-o, nu era prima oara. Si ca minunea sa fie si mai mare, respectivul spune la toata lumea ca “A FOST FATA MARE SI LA EL”, nu numai la domn` COSTEL, la fel cu a luat-o si el din patul unui bosarog din Colentina. Minunea de la Maglavit e mica fata de cea de mai sus si minciunile Mihaelii din Dor Marunt de Calarasi. Poate spune si bucatarul cu care se “incuia pe interior”, chiar cand era si el acolo. De multe ori a incercat chiar usa incuiata, de radea toata pitzeria din Dorabanti 56. Da e vorba de revolutionarul cu multe spatii si terenuri pe spatele mortilor de la revolutia din 1989. Si nu era singurul caz, cum i-l mangaia pe domn` Costel si-si dadea bezele cu prietenii lui, unul chiar cel mai bun prieten de familii, bubulica…

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...