vineri, 5 martie 2010

Crin Antonescu: Să vă fie ruşine, domnule Viorel Cataramă!


Preşedintele PNL, Crin Antonescu, l-a apostrofat, vineri, pe contracandidatul său din alegerile pentru şefia partidului, Viorel Cataramă, pentru faptul că a făcut afirmaţii împotriva sa în campania electorală prezidenţială din 2009 şi a propus excluderea acestuia din formaţiunea liberală. ''Să vă fie ruşine, domnule Viorel Cataramă!'', a spus Antonescu, la Congresul extraordinar al PNL. Crin Antonescu l-a parafrazat astfel pe preşedintele României, Traian Băsescu, care, în campania electorală prezidenţială din 2009, l-a apostrofat pe omul de afaceri liberal Dinu Patriciu, într-un scandal în care şeful statului fusese acuzat de acesta că ar fi lovit un copil. De asemenea, Antonescu l-a criticat pe Cataramă, spunând că ar fi lansat, ca ''un securist'', zvonuri referitoare la datoriile PNL şi la presupusa dependenţă a partidului faţă de o serie de sponsori. ''La Congresul ordinar, domnule Cataramă, bilanţul financiar al PNL va fi prezentat. Da, PNL are datorii, după o campanie electorală, a rămas cu datorii şi după ce l-aţi condus dumneavoastră, a rămas cu datorii şi după ce l-a condus domnul Tăriceanu, probabil că o să rămână cu datorii şi după ce n-o să-l mai conduc eu. Are suma pe care aţi spus-o, presupun că sunteţi bine informat, datorii după o campanie electorală. Nicio legătură cu o insinuare mizerabilă, ca şi cum ar fi a unui securist, că partidul este la dispoziţia şi ordinul unor sponsori. Am văzut sponsorii aceia celebrii, în campania electorală, când şi eu, şi Stavarache şi voi toţi ştim ce resurse mari am avut de la sponsori'', a spus Antonescu. Criticile liderului liberalilor asupra lui Cataramă au conţinut şi alte aluzii referitoare la ''gradul'' pe care acesta l-ar purta. ''Trebuie să-i răspund unui cetăţean, în mod regretabil şi din neglijenţa noastră încă membru al PNL - cetăţeanul Cataramă Viorel - nu ştiu gradul! - care este candidat la preşedinţia partidului. (...) Nu se poate ca un membru al partidului să meargă în timpul bătăliei şi să spună public că nu trebuia să avem candidat, că nu are nicio şansă candidatul şi că trebuie să votăm cu Mircea Geoană sau cu Traian Băsescu'', a mai afirmat Antonescu. De asemenea, liderul liberal s-a exprimat pentru excluderea contracandidatului său din partid, ''după ce a procedat în cel mai josnic mod cu putinţă, în timpul campaniei electorale prezidenţiale din 2009''. ''E un partid neglijent cel care are încă în rândurile sale un asemenea om. Un partid bine organizat trebuia să-l excludă pe Viorel Cataramă'', a mai spus Antonescu. În timpul discursului lui Antonescu, Viorel Cataramă a asistat, aparent detaşat, la atacurile lansate împotriva sa.

2 comentarii:

  1. Daaaaaa, afara cu marlanul! Si daca nu vrea sa plece din proprie initiativa, sa i se infiga "sageata" in fund, zbangggg!

    RăspundețiȘtergere
  2. A-ti vazut ce teapa le-a dat celor de la Alianta Populara ? I-a trecut in rezolutia de la Congres, apoi sa razgândit. Smaranda Enache si Max Badin nu au mai fost invitati marti la sedinta de Birou. Îsi începe Crin Antonescu al doile mandat cu o mare teapa ?

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...