marți, 30 martie 2010

Bălăşescu îi dă bătăi de cap lui Antonescu


Surse din PNL ne-au declarat că zilele trecute, Crin Antonescu s-a enervat pe unii membri ai Biroului Politic Central şi mai ales pe secretarul general al PNL, Radu Stroe, că s-a găsit o soluţie potrivită pentru unul din secretarii general adjuncţi, Mihai Bălăşescu, ca acesta să nu-şi mai petreacă nopţile în sediul central al partidului unde şi doarme. Aceleaşi surse ne-au declarat că o angajată a Biroului de presă al PNL, a găsit un dispozitiv rudimentar de ascultare în sediul deţinut de liberali în bulevardul Kisselef, unde a fost sediul de campanie pentru alegerile prezidenţiale. „Deşi Radu Stroe a dat dispoziţie să nu se discute despre acest lucru, unii liderii au aflat deja şi se tem să mai discute chestiuni delicate în Sediile PNL. Gurile rele, spun că un astfel de dispozitiv a găsit şi Ludovic Orban în biroul lui din Aviatorilor’, ne-au mai spus sursele noastre. O altă problemă pe care o are Antonescu este cea legată de continuarea protocolului cu Acţiunea Populară. Varujan Vosganian şi Victor Paul Dobre au ridicat, înainte de şedinţa BPC ce a avut loc luni, problema situaţiei foştilor membri ai Acţiunii Populare. „Ce facem cu ei? Am adoptat o rezoluţie la Congres şi nu ne putem face de râs şi oricum este ruşine faţă de Emil Constantinescu, să o lăsăm aşa în coadă de peşte”, ar fi spus unul dintre membrii PNL.

34 de comentarii:

  1. Asa este l-a gasit o colega de mea imbracat sumar iesid de la baie intr-o dimineata. De atunci intirzie mereu la servici doar nu il mai vede asa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acele aparate de inregistrat le-a montat Harnagea in campanie....se stie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da draga iti este frica sa vorbesti in sediu PNL. Nu mai e ca in timpul lui tari !

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti vine sa crezi? si eu care l-am votat pe Crin Antonescu. Nu ma mai duc la vot in veci.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar asta nu-i Balasescu. E Mariana Campeanu.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Anonim 30 martie 2010, 16:54


    :)) super remarca

    RăspundețiȘtergere
  7. Adevarul ar trebui sa corespunda realitatii.
    Imi amintesc ca am vazut la TV imagini de la Congresul PNL in care Crin Antonescu, de la tribuna, spunea:
    "Trebuie să mai săvârşim o formalitate şi anume să vă reamintesc că înţelegerea pe care noi am semnat-o cu Acţiunea Populară se prelungeşte, validată în Congresul trecut pentru că era pe patru ani, când se estima că va fi următorul Congres ordinar".
    Vi se pare ca ar fi ramas "in coada de peste"?!:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Se aude ca Balasescu, Andreea Lambru si Aura Pohoata participa destul de des la chermeze unde Bahus are un rol important si viseaza cu ochii deschisi la cele 30 de procente pe care PNL le v-a lua la proximele alegeri.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru Haritina. Si mai crezi ce spune Crin ?

    RăspundețiȘtergere
  10. saracu balasescu a trecut vremea chefurilor in trei cu el andeea si aura! acum e pe manual de cand l-a dat andreea afara din casa. de aia doarme povre laba in sediu din lipsa de spatiu. deh avea fata nevoie de spatiu pentru cuibusor de nebunii cu herr Stroe. Si mai nou cu sponsorul ei misteriosul om de afaceri si lider marcant al filialei gorj domn popescu dian.sapun il face stroe daca afla

    RăspundețiȘtergere
  11. Secretariatul general sa transformat în perioada Stroe-Brad-Balasescu, din centru de comanda organizatoric, în "cuibușor de nebunii".

    RăspundețiȘtergere
  12. ho ho ho vad ca toti apreciaza subiectele legate de SG:))dragi liberali, cu atat o sa ramanem cu barfe..ei is vad de treba( amoruri,intrigi) noi facem campanie ca mai apoi sa fim pe farash... hai sa povestim cum au plecat "meritoshii" sediului la Bruxelles pe banii PE.Asa a mai dormit Balasescu in pat calumea .

    RăspundețiȘtergere
  13. Cat despre AP ..isi merita soarta ca au alerget sa pupe posteriorul lui Crin prea devreve..si acesta i-a rasplatit cu un sut..tot in posterior. Desigur nu ma refer la domnul Constantinescu care este o victima si nu merita umilinta asta..oricum in PNL Lambru rules!

    RăspundețiȘtergere
  14. Cit despre Brad? sa va spun eu cum cumpăra laptopuri de la o firma de care nu a auzit nimeni, la un preț mai mare cu 30% decât la Emag ?

    RăspundețiȘtergere
  15. Brad e frustrat ca la un car de ani cati are nu a reusit decat sa ajunga un umil trezorier de partid..el acum e la apogeul carierei si se bucura calculand cate hartie igenica se consuma in sediul central. Acum e in al 9-lea cer ca i-a ocupat biroul lui Orban.

    RăspundețiȘtergere
  16. Pentru Oprtea...

    Intotdeauna am crezut in ADEVAR si l-am respectat iar Crin Antonescu a spus la Congres un Adevar. Intelegerea cu AP a fost in sensul in care a spus el.
    Unii insa nu au respectat Adevarul rostit si de Crin Antonescu legat de intelegerea cu AP. Din punctul meu de vedere inseamna ca nu au respect pentru Adevar.
    AP a sprijinit PNL si campaniile sale, iar cei din AP in interiorul partidului din care fac acum parte, ca fiecare membru PNL, au avut o optiune la Congres, in mod democratic, optiune care in cazul multora a fost in acord cu optiunea organizatiei judetene in care sau integrat. Cu alte cuvinte au facut "echipa". Nu aveau voie sa o aiba o optiune, oricare ar fi fost ea?!

    RăspundețiȘtergere
  17. Pentru Anonim...
    Cei din AP cred ca au avut o atitudine demna, respectand o intelegere si un statut al partidului din care fac acum parte(au avut o optiune statutara la Congres). Asta nu inseamna ca s-au umilit. in sensul in care spui tu, Anonimule!(apropo, cine esti, ai curaj sa ne spui?!:))
    Stii, recunosc totusi ca, in lumea asta care ne inconjoara, in general, oamenii care spun adevarul nu sunt respectati la justa lor valoare, desi nu sunt atat de numerosi pe cat sunt mincinosii, profitorii, manipulatorii...
    In ceea ce il priveste pe domnul Emil Constantinescu, nu este o victima. Din punctul meu de vedere, chiar daca o sa-ti para paradoxal, este un invingator. Asta pentru ca a fost si a ramas demn.

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu cred ca Radu Stroe a falsificat procesul verbal al Congresului în sensul scoaterii din joc a celor de la AP, ci mai degrabă Brad.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ioana Teodorescu sector 27 aprilie 2010 la 00:29

    Brad e un scârțar de 2 lei. Nu merita atâta atenție.

    RăspundețiȘtergere
  20. Deviza lui Radu este: daca nu fac nimic (in general, SG nu face decit statistici lesinate), nimeni nu imi poate reprosa la final ca AM FACUT CEVA GRESIT. Singura atributiune a lui Radu, este de a semna SMS-urile de convocare a sedintelor. Restul le-a transferat lui Brad (partea financiara), lui Balasescu (partea de smecherii) si evident Andreei (partea erotica).

    RăspundețiȘtergere
  21. Pentru Anonim
    Nu stiu daca PV a fost falsificat, cum spui tu, sau nu, si de catre cine. Daca s-a intamplat asa este foarte grav si forurile de conducere ale partidului ar trebui sa ia masuri. Daca este ignorat acest fapt s-ar crea un precedent foarte periculos. De aceea Presedintele partidului nu trebuie sa-l ignore si trebuie sa-l discute, cum spuneam, in forumurile de conducere, pentru ca ii aduc prejudicii de imagine si credibilitate. Televiziunile (RTV, Antena 3, etc) cu siguranta au inca inregistrarea care poate confirma ca eu am auzit bine ce a declarat Crin Antonescu in finalul lucrarilor Congresului PNL.

    RăspundețiȘtergere
  22. probabil andreea era ne-F.. de cand incepuse congresul si a omis sa scrie in pv ce a spuns crin la sfarsit asa cum uita adesea sa puna cratime, virgule si alte lucruri nefolositoare ei...

    RăspundețiȘtergere
  23. Nimeni nu o sa i-a masuri. Balasescu (asa se lauda el) a falsificat si voturile lui Stroe, ca altfel nu intra in birou la Congresul de anul trecut. Tot el i-a cedat-on pe Andreea lui Radu asa ca ? Ramine cum am stabilit.

    RăspundețiȘtergere
  24. Si-a tras Blasescu amanta. Nu ghiciti...e una din fetele de la oficiu!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. voi da presei fotografii cu biroul lui Balssescu, dar mai ales cu dulapul lui. sa vezi sticla de votca linga chilotei!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. @ Anonim 12 aprilie 2009, 19.49
    De abia aştept.....cred că's interesante!!!!

    RăspundețiȘtergere
  27. bun dar nu noua cucerire cine-i?

    RăspundețiȘtergere
  28. E plinuta si e mai veche la oficiu.dar ramine mereu seara peste program. Ghici???

    RăspundețiȘtergere
  29. Bruneta sau aia care rade mult???

    RăspundețiȘtergere
  30. iar se tine de prostii Brenda!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...