vineri, 13 noiembrie 2009

Nati Meir, campion: 108 condamnări în Israel, pentru înşelăciuni şi violenţe


Peste 100 de condamnări are Nati Meir în ţara sa de origine, Israel. Procurorii au primit, astăzi, de la Interpol, o adresă prin care se dovedeşte faptul că fostul candidat la preşedinţie a primit pedepse pentru înşelăciune, violenţe sau loviri, ameninţări şi tulburarea liniştii publice. Adresa a fost depusă la Tribunalul Bucureşti, care va decide, astăzi, dacă Nati Meir va mai sta sau nu în arest. Oficialii israelieni au precizat pentru omologii români că Nati Meir a fost condamnat pentru 94 de înşelăciuni, 4 fapte de violenţă şi 10 incidente de tulburarea liniştii publice. De asemenea, în adresă se mai spune că israelianul a făcut şi închisoare pentru o parte din aceste fapte, în perioade diferite de timp, dar acest lucru trebuie verificat în decursul următoarelor săptămâni. Fostul deputat şi candidat la preşedinţie Nati Meir a fost arestat după ce poliţiştii de la crimă organizată au găsit în biroul său bancnote false de 500 euro, pe care le-ar fi folosit să-şi plătească diferiţi colaboratori.


UPDATE : Magistraţii Tribunalului Bucureşti au prelungit, vineri, cu încă 20 de zile, arestarea fostului deputat Nati Meir, într-un dosar în care acesta este acuzat că a înşelat mai multe persoane cu bani falşi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...