duminică, 22 noiembrie 2009

Cum ar trebui să arate prima doamnă a României?



Primele Doamne ale României după 1990 nu au excelat la capitolul apariţii în public. Era şi riscant, având în vedere precedentul omniprezenţei Elenei Ceauşescu. Figura fostei soţii a lui Nicolae Ceauşescu reuşea în multe momente să-l pună în umbră pe Tovarăşul secretar general.




E una dintre explicaţii pentru care mulţi români au ajuns să-l considere pe Nicolae Ceauşescu mai puţin vinovat pentru viaţa de dinainte de Revoluţie, şi mai mult o victimă a partenerei sale de viaţă şi de putere. Ce-i drept, niciuna dintre cele trei Prime Doamne postcomuniste nu au avut ambiţii publice evidente: Nina Iliescu s-a caracterizat printr-o discreţie absolută, Nadia Constantinescu s-a dovedit şi ea a fi o prezenţă trecătoare, cea mai vizibilă şi totuşi în umbra soţului, fiind Maria Băsescu, soţia actualului preşedinte. Şi totuşi care ar trebui să fie rolul Primei Doamne în societate. Vă invit să vă spuneţi părerea despre cum ar trebuie să fie, să se comporte prima doamnă a României şi vă supun atenţiei pe primele trei doamne din "sondaje": Adina Vălean, Maria Băsescu şi Mihaela Geoană.

4 comentarii:

  1. Ce cauta Zoe Petre acolo? Pierdeti voturi domnilor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adina este pentru noi (liberalii) Elena Ceausescu doi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa il intrebam pe Cala popescu daca este.....buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. desigur ca mihaela geoana o doamna

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...