marți, 24 noiembrie 2009

TVR vrea să organizeze cel puţin două confruntări cu Băsescu şi Geoană


Televiziunea Publică a trimis, marţi, staff-urilor de campanie ale candidaţilor rămaşi în cursa pentru alegerile prezidenţiale invitaţia ca Traian Băsescu şi Mircea Geoană să participe la cel puţin două confruntări în studiourile TVR, informează Societatea Română de Televiziune. Dezbaterile, propuse de TVR pentru 30 noiembrie sau 1 decembrie şi pentru 4 decembrie, se vor organiza cu respectarea prevederilor legale în vigoare, potrivit comunicatului SRTv. "Iniţiativa SRTv vine ca urmare a interesului manifestat de public pentru organizarea de confruntări directe între candidaţi şi din dorinţa de a sprijini o prezenţă la vot cât mai mare la alegerile prezidenţiale", precizează Televiziunea Română. Traian Băsescu a declarat, marţi, că va răspunde invitaţiei TVR de a participa la două dezbateri cu contracandidatul său, Mircea Geoană, afirmând că este "deschis participării zilnice pe câte o temă". "Credeţi că sunt suficiente? Eu cred că ar trebui minim 3-4 dezbateri. Am putea avea în fiecare zi câte una", a spus Băsescu, întrebat dacă este de acord cu dezbaterile TVR. Băsescu a subliniat că este deschis participării zilnice la dezbateri pe câte o temă. Traian Băsescu a obţinut 32,42% din voturile valabil exprimate, iar Mircea Geoană a obţinut 31,17%, conform rezultatelor parţiale anunţate, marţi, de BEC, după centralizarea a 99,92% din procesele verbale. Turul al doilea al alegerilor pentru desemnarea preşedintelui României va avea loc pe 6 decembrie.

Un comentariu:

  1. Ar fi super interesante confruntarile! Si la runda trecuta mi s-au parut importante, dar din pacate trebuiau sa fie mai multe si sa cuprinda si candidatii de pe pozitii mai joase.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...