miercuri, 18 noiembrie 2009

Orban: Aproape toată flota firmelor de transport, rezervată de PSD şi PDL pentru 22 noiembrie


Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Craiova, că "aproape" toată flota de transport rutier a fost rezervată de PDL şi PSD pentru 22 noiembrie, el susţinând că a obţinut această informaţie "neoficial", de la Autoritatea Rutieră Română. Orban a susţinut că aproape toate autobuzele şi microbuzele din România au fost închiriate de la transportatori de către PSD şi PDL. "Am încercat să aflu, neoficial, care este situaţia autobuzelor în data de 22 noiembrie. Pot să spun că aproape integral flota firmelor de transport rutier din România este rezervată. Sigur, patronii nu recunosc pentru că nu sunt rezervate oficial. Sunt rezervate de PDL şi PSD", a declarat Ludovic Orban. El a susţinut că turismul electoral a fost inventat de PSD la alegerile din 2004. "Atunci, în primul tur, a fost un turism electoral incredibil. Atunci erau folosite mai mult microbuzele şi mai puţin autobuzele", a adăugat Ludovic Orban.

Un comentariu:

  1. Si...au ramas liberalii fara mijloace de transport a populatiei la vot?? mai mai mai...ce problema! da'...candidat aveti?

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...