vineri, 6 noiembrie 2009

Băsescu: Numele primului-ministru este Liviu Negoiţă


Şeful statului a greşit când l-a prezentat pe Negoiţă, numărul sectorului unde acesta este primar: a spus sectorul 4, în loc de 3. Negoiţă declara ieri la Realitatea TV că nu s-a pus această problemă. Totuşi, Liviu Negoiţă este noul premier desemnat. Anunţul surprinzător a fost făcut astăzi de preşedintele Traian Băsescu. Şeful statului a declarat că varianta Johannis nu poate sta în picioare, dar că va desemna un premier, un primar bun gospodar ales cu voturile a 80% din alegători. Negoiţă are multe "calităţi" apreciate de Băsescu şi cea mai importantă este aceea că este finul lui Adriean Videanu. Pe de altă parte, Negoiţă a fost şeful campaniei electorale a lui Vasile Blaga în campania electorală din 2008 pentru Primăria Capitalei şi a coordonat şi campania lui Băsescu pentru aceeaşi Primărie a Capitalei.

Un comentariu:

  1. Pana acum era regula ca daca esti Primar general devii Presedinte! De acum e o noua regula: daca ai fost primar de sector urcarea in ierarhie e direct prim ministru! Uraaaaaaa.....inseamna ca daca votam acum in noiembrie viitorul presedinte poate sa ia directorul general de la Rosal sa-l puna ministru de externe!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...