duminică, 8 noiembrie 2009

Petre Roman a devenit tătic


Petre Roman are de ce să fie mândru şi să nu regrete nimic din ce a făcut! De sâmbătă, fostul premier al României a devenit tătic de băiat. O frumoasă realizare pentru politicianul care şoca întreaga ţară părăsindu-şi soţia, pe Mioara, după aproape 35 de ani de mariaj. Dar trecutul este dat uitării. Între timp, fostul idol al lucrătoarelor de la Apaca s-a recăsătorit cu Silvia Chifiriuc iar aceasta, iată, l-a făcut să simtă din nou bucuria paternităţii. Şi mândria că, în sfârşit, are un fiu, după ce din precedenta căsnicie avea doar o fată a lui, pe Oana, şi o crescuse şi pe cea a Mioarei, Catinca, dându-i numele său. Bebeluşul, care se va numi Petruş, s-a născut puţin după ora 11.00 şi a avut, la venirea pe lume, 3,200 kg. Fostul premier a fost alături de Silvia pe timpul operaţiei de cezariană. Şi iată cum, la 63 de ani, când alţi bărbaţi îşi leagănă nepoţii, pentru Petre Roman viaţa începe din nou. Cu scutece schimbate, cu biberoane încălzite, dar şi cu mândria că are un moştenitor.

Un comentariu:

  1. Nu cred ca de mostenitori suferea dl Petre Roman, dar se pare ca viata aseaza si pune lucrurile intr-o anumita ordine. Si ma intreb de ce oare este acceptata bucuria lui de tata, dar atat de critica doamna care a nascut la 70 ani?

    RăspundețiȘtergere

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...