duminică, 8 noiembrie 2009

Mickey Mouse devine agresiv


De frică să nu piardă nici un cent din cei 5 miliarde de dolari câştigaţi anual din produsele pe care figurează celebrul şoricel, Walt Disney l-a ţinut pe Mickey sub o adevărată cupolă de sticlă. Noua generaţie de copii forţează însă compania să lucreze puţin la personalitatea eroului. Mickey Mouse tinde să devină mai mult un simbol corporate decât un personaj îndrăgit pentru noile generaţii de copii. Aşa că Disney şi-a asumat riscul de a-i face o repoziţionare şoarecelui, relatează New York Times. Începând cu anul viitor, eroul animat va apărea într-un joc video, Epic Mickey, unde în loc de celebrele chiţăituri, Mickey Mouse va deveni când arţăgos, când viclean, când eroic. Într-un efort mai de amploare, Disney lucrează de zor la întreaga personalitate a şoarecelui, de la modul în care Mickey merge şi vorbeşte, până la cum apare pe Disney Channel şi cum interacţionează cu el copiii pe internet.

Un comentariu:

  1. In ultima vreme desenele animate au devenit niste schimonoseli hidoase, care cel mult pot deveni cosmarul copiilor si care si-au pierdut rolul educativ. Acum ca Mickey Mouse va fi eroul unui joc nu e decat un singur pas pana a-i schimba total simbolistica.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...