luni, 9 noiembrie 2009

Lista lui Negoiţă pentru Palatul Victoria


Premierul desemnat, Liviu Negoiţă, vrea guvern cu 16 ministere, conduse în cea mai mare parte de membri PDL, care au fost şi pe lista lui Croitoru. Lui Varujan Pambuccian i s-a propus să ocupe postul de ministru al Comunicaţiilor în Cabinetul pe care îl va forma negoiţă, Pambuccian, însă, a refuzat. Un alt nume pomenit este al fostului pesedist, acum lider al grupului parlamentarilor independenţi, Gabriel Oprea pentru Ministerul de Interne sau la Apărare. Din această listă nu pot lipsi eternii Radu Berceanu, Vasile Blaga, Sulfina Barbu, Gheorghe Pogea sau Adriean Videanu.

Un comentariu:

  1. Nu inteleg de ce se insista pe niste oameni care pe langa faptul ca sunt incompetenti au dovedit inca o data ca nu sunt buni manageri, prin faptul ca in guvernul Boc nu au facut nimic. Si ma refer in primul rand la Berceanu, care scos de la naftalina, si-a continuat opera de distrugere a transporturilor inceputa in primul sau mandat. Ca el mai sunt si altii, vezi Blaga sau Pogea. Chiar nu mai exista alti oameni competenti pentru functiile astea?

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...