marți, 3 noiembrie 2009

Sarkozy a făcut reclamă la detergenţi


Preşedintele francez, Nicoloas Sarkozy, a apărut, la vârsta de 12 ani, într-o reclamă la un detergent pentru rufe, pentru a strânge bani pentru mama sa, care se confrunta cu dificultăţi de ordin financiar, informează Daily Mail. În reclama la detergent, realizată în 1967, adolescentul Sarkozy apare purtând o tunsoare bob, cu părul vopsit blond, rostind câteva replici. În pofida decorului neobişnuit şi a culori părului, trăsăturile lui Sarkozy sunt inconfundabile. Nicolas Sarkozy a primit această slujbă chiar de la tatăl său, Pal Sarkozy, care, în 1967, divorţase deja de mama sa, Andree. Preşedintele Sarkozy a declarat, în mai multe rânduri, că plecarea tatălui său i-a cauzat dificulăţi financiare mamei sale şi celor doi fraţi ai săi. Pal Sarkozy lucra ca şi copywriter la o agenţie de publicitate care îi plătea pe copiii care apăreau în reclame cu echivalentul a circa 30 de euro. Potrivit mai multor dezvăluiri ale unor apropiaţi, Nicolas Sarkozy avea o personalitate aparte încă din copilărie. Într-o carte semnată de Anne-Marie la-Roche-Verdun, fostă profesoară a preşedintelui francez, aceasta îl descrie ca un băieţel arătos care avea succes la fete. Imaginile cu Sarkozy au rămas neobservate timp de circa 40 de ani şi, abia recent, foşti angajaţi ai companiei de detergent au confirmat că e vorba de preşedintele francez.

Un comentariu:

  1. La noi se face saltul de la primarie la Presedentie, cei drept mult mai tarziu! Uite ca se poate si de la detergenti la Presedentie :))

    RăspundețiȘtergere

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...