duminică, 28 februarie 2010

Orban s-a decis:candidează pentru fotoliul lui Crin!

Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a anunţat duminică depunerea oficială a candidaturii în cursa pentru şefia PNL, pentru a "apăra" democraţia din partid, susţinând că lista sa este reprezentată de întregul partid. Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat că îl vede pe Crin Antonescu prezidenţiabilul PNL, pe Călin Popescu Tăriceanu cel mai potrivit premier, dar niciunul dintre ei nu pot şi preşedinţi de partid în acelaşi timp, pentru că nu le poate rămâne timp pentru a-l conduce. "Consider că pot să fac echipă atât cu Crin Antonescu, pe care în mod evident îl consider candidatul la preşedinţie cel mai potrivit al PNL, pot să fac echipă şi cu Călin Popescu Tăriceanu, pe care-l consider cel mai bun candidat la funcţia de prim-ministru al PNL", a afirmat prim-vicepreşedintele liberal, duminică. "Am avut un premier care, din cauza dificultăţilor guvernării, nu a avut vreme să fie cu adevărat preşedintele PNL. Am avut un candidat la preşedinţie care, implicat în campania prezidenţială, nu a avut cu adevărat timpul necesar şi disponibilitatea de a fi cu adevărat preşedintele PNL, neglijând oarecum funcţia de preşedinte al PNL. Eu vreau să fiu preşedintele PNL şi cred că preşedintele PNL trebuie să fie doar preşedintele PNL, omul care se ocupă de viaţa PNL, de organizarea internă a PNL, omul care creează de fapt toate mecanismele democratice prin care cei mai valoroşi lideri ai PNL să ajungă în poziţii de răspundere şi de demnitate publică", a spus Orban. Întrebat dacă, în aceste condiţii, nu mai ia în calcul nici o candidatură la primăria Capitalei, în situaţia în care devine preşedinte al PNL, Orban a spus că desemnarea candidatului pentru Bucureşti va fie acea persoană care are cea mai mare şansă de a câştiga. Orban a adăugat că nu va părăsi PNL dacă va pierde cursa pentru şefia PNL.

8 comentarii:

  1. Incepe sa devina totul distractiv si la PNL! Uite ca Orban se pregateste pentru alegeri in ciuda lui Antonescu, care,fie vorba intre noi, se crede pe mosia personala de cand s-a facut presedinte PNL!

    RăspundețiȘtergere
  2. sa facem un exercitiu de imaginatie: daca R. Stroe e schimbat de la SG( asa cum se aude) cum se va reorienta profesional ANDREEA? dar CONU' BALASESCU?

    RăspundețiȘtergere
  3. @MARIANA
    pai hai sa dezvoltam scenariul si sa vedem cu cine ar putea fi inlocuit?
    Ma ajuti?

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Mariana
    Pai si Balasescu unde se duce daca il schimba pe Stroe....si locul lui Balasescu de cine ar putea fi luat?

    RăspundețiȘtergere
  5. ti se pare de neinlocuit???:))cred ca n-o sa-i simta nimeni lipsa:) in orice caz...cred ca o sa se micsoreze nr de adjuncti. sau o sa vina cineva agreat de cine trebuie... Tu cine crezi ca vine dupa Stroe?

    RăspundețiȘtergere
  6. In aducere aminte d-lui Crin !

    RăspundețiȘtergere
  7. Gadina Constantin - pozitia 67 - contestatie justificata. O.R. nr. 45/1994, a detinut spatiul cu alta destinatie în Bd. Dorobanti nr. 56, sector 1- revendicat si restituit fostului proprietar (sic !) DAR SPATIU L-A RESTITUIT EFECTIV DUPA 18.01.2010, deci dupa 15 ANI . > De pe internet am copiat anuntul sugestiv : Cu toată campania din presă, d-l. De mai sus, face diligențele de rigoare sa închirieze spatiul proprietate din str. Academiei 39-41, sc. III, ap.6 – bis, a dat anunturi in presa, pentru a se muta in blocul roz, C. Grivitei 60, vizavi de baia Grivita, S+P+1, bloc luat pe Partid , PSD sector 7 Bucuresti (sic!), trecut pe Asociatie apoi pe SRL cu acelasi nume, unde este singur asociat si cumparare mai apoi pe persoana fizica, adica el, spatiu de peste 1.000 mp.Pentru acesta spatiu uriaș plateste o suma simbolica, de 100-150 euro, de pe spatiu din Academiei va lua 1000 euro, 850 euro castig. oricum este al treilea spatiu ca revolutionar si mai are alte doua spatii, avizate de prim. bucuresti. totul se gaseste pe internet la accesare ~Gadina Constantin~ si As.Jilava ~89-R.-R., nu doreste sa piarda nici un leu.

    A , e vorba de domnul COMISAR SEF, d-l GADINA CONSTANTIN, presedinte al ASOCIATIEI JILAVA 89 RANITI SI RETINUTI (curat murdar, musiu, zice nenea CARAGIALE), reprezentantul TUTUROR REVOLUTIONARILOR DIN ROMANIA (cititi domnilor pe internet la COMISARIATUL PENTRU SOCIETATE CIVILA , nu zau domnilor, l-ati facut COMISAR SEF, HALAL), si uite cine REPREZINTA REVOLUTIONARII DIN ROMANIA !

    Cu o cunostinte la Prim.Bucuresti, d-l. presedite al Asociatiei Jilava 89 Gadina Costello, trece de la la pozitia 67, la pozitia 12 (se pare cu ajutorul unui viceprimar cu care a fost coleg la aripa tanara a unui partid, si caruia i se faceau mese mari, la Pitzeria din Calea Dorobanti 56, intr-un salon de la subsol), avand deja trei spatii date pentru asociatie (se prezinta in atasament documentele Primariei luate de pe Internet)), motivandu-se ca spatiul din Calea Dorobanti 56, i-a fost luat de proprietarii de drept din 1994 (spatial unde se dadea mese ulterior avizelor, si se pare vandut dreptul litigious al imobilului, mostenitorilor proprietarilor de drept, in 18.01.2010 ), spatiu pentru care nu a achitat la d.a.f.i., nici un leu de peste 15 ani (nici macar pretul redus ca sediu de asociatie, dar in fapt un RESTAURANT, compus din Pitzerie, Restaurant, Terasa, Salon si Bar la subsol, Sala de jocuri si Biliar la Etaj). Cine plateste paguba imensa si diferenta de la chirie ptr. spatiu asociatie la spatiu restaurant in zona 0 Bucuresti. In atasament adaugam si actiunile judecatoresc si un document ce poate interpreta legatura cu viceprimaul in cauza. De asemenea adaugam si hotararile judecatoresti ce poate duce la concluzia ca trecerea imobilului din Calea Grivitei de la PARTID sector 7 Bucuresti (sic!) la ASOCIATIE, de la ASOCIA- TIE la SRL-ul cu acelasi nume (sic!), si de la SRL la adm. unic asociat, identic cu preseditele Asociatiei Jilava 89.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...