luni, 8 februarie 2010

Pe Mazăre l-au ajuns înjurăturile

Primarul Radu Mazăre a declarat pentru Realitatea TV că l-au ajuns înjurăturile celor care stau în România, în ninsoare şi că, poate din această cauză a rămas înzăpezit şi nu a mai prins avionul înspre Brazilia. Însă, edilul a găsit o soluţie: mâine va lua avionul înspre Amsterdam şi de acolo o aeronavă care-l va duce direct la Carnaval. Primarul Radu Mazăre a confirmat faptul că a rămas înzăpezit în judeţul Călăraşi. Edilul a povestit că a rămas blocat în zăpadă în apropierea localităţii Tămădău, lângă Lehliu, de unde a reuşit să plece abia în această dimineaţă, după 15 ore. Mazăre a spus că a plecat din Constanţa ieri, în jurul orelor 16.00, cu un autoturism 4x4 şi că a înnoptat în maşină. Însă nu s-a plâns, pentru că, după cum s-a lăudat, este obişnuit cu condiţiile neprielnice, încă din perioada armatei. Radu Mazăre nu a părăsit România, pentru că avionul care trebuia să-l poarte spre Brazilia, unde va participa la carnavalul de la Sao Paolo a decolat fără el. Alături de edil se află fiul, Răducu şi fratele său, Mihai.

Un comentariu:

  1. Ma tot intreb cum de a reusit sa castige inca un mandat? Dar sper ca intr-o zi sa ramana in Brazilia si sa fie primar la ei acolo ca se potriveste bine cu atmosfera!

    RăspundețiȘtergere

Asociația Pro Consumatori solicită demisia Primarului General al Municipiului București, Gabriela Firea!

În conformitate cu prevederile Legii nr. 215/23.04.2001 - Legea administrației publice locale, primarul este obligat să asigure respectarea...