luni, 8 februarie 2010

Pe Mazăre l-au ajuns înjurăturile

Primarul Radu Mazăre a declarat pentru Realitatea TV că l-au ajuns înjurăturile celor care stau în România, în ninsoare şi că, poate din această cauză a rămas înzăpezit şi nu a mai prins avionul înspre Brazilia. Însă, edilul a găsit o soluţie: mâine va lua avionul înspre Amsterdam şi de acolo o aeronavă care-l va duce direct la Carnaval. Primarul Radu Mazăre a confirmat faptul că a rămas înzăpezit în judeţul Călăraşi. Edilul a povestit că a rămas blocat în zăpadă în apropierea localităţii Tămădău, lângă Lehliu, de unde a reuşit să plece abia în această dimineaţă, după 15 ore. Mazăre a spus că a plecat din Constanţa ieri, în jurul orelor 16.00, cu un autoturism 4x4 şi că a înnoptat în maşină. Însă nu s-a plâns, pentru că, după cum s-a lăudat, este obişnuit cu condiţiile neprielnice, încă din perioada armatei. Radu Mazăre nu a părăsit România, pentru că avionul care trebuia să-l poarte spre Brazilia, unde va participa la carnavalul de la Sao Paolo a decolat fără el. Alături de edil se află fiul, Răducu şi fratele său, Mihai.

Un comentariu:

  1. Ma tot intreb cum de a reusit sa castige inca un mandat? Dar sper ca intr-o zi sa ramana in Brazilia si sa fie primar la ei acolo ca se potriveste bine cu atmosfera!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...