miercuri, 10 februarie 2010

Vanghelie vrea ca din noua echipă de conducere să facă parte şi Adrian Năstase însă excepţie fac "celelalte aberaţii"

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat miercuri că îşi doreşte ca după congres să rezulte o singură echipă în care să fie şi Adrian Năstase, dar nu şi celelalte "aberaţii". Vanghelie a fost întrebat despre numărul de delegaţi ai PSD Bucureşti, care a suscitat nemulţumirea altor lideri judeţeni, dar şi a senatorului Miron Mitrea. "Domnul Mitrea va fi nemulţumit toată viaţa şi o să rămână nemulţumit pentru că din păcate aşa se va întâmpla. Fiecare sector este asimilat la nivelul unui judeţ. La nivelul unui judeţ care a câştigat au (filialele, n.r) până la 60 şi ceva de membri. Sectorul are în jurul a 35 de membri, vi se pare mult dacă este asimilat la nivelul unui judeţ, dacă Bucureştiul a câştigat să avem aproximativ jumătate cât un judeţ care a şi pierdut?", a întrebat retoric liderul PSD. În ceea ce priveşte nemulţumirea lui Adrian Năstase faţă de întâlnirile nocturne ale grupării Geoană, Vanghelie a spus ironic că îi va cere voie preşedintelui PSD, Mircea Geoană, să-l invite şi pe acesta. "O să cer aprobarea domnului preşedinte să-mi dea voie să-l rog să vină şi domnul preşedinte Adrian Năstase. Eu îmi doresc un congres în care să fie decât o singură echipă, exceptând celelalte aberaţii, unde şi Adrian Năstase să fie lider în această echipă", a mai spus Vanghelie. Liderii PSD, susţinători ai lui Mircea Geoană pentru un nou mandat în fruntea partidului, sunt reuniţi la această oră într-o şedinţă informală pe tema organizării congresului din 20 februarie şi a modificărilor de statut care urmează a fi operate înainte de alegerea noii conduceri a PSD.

Un comentariu:

  1. E bine totusi ca exista persoane care chiar inteleg ce spune el! Frazele construite de el sunt de-o incalceala totala...si mai aberant ca el in politica sper sa ne fereasca Dzeu!

    RăspundețiȘtergere

Asociația Pro Consumatori solicită demisia Primarului General al Municipiului București, Gabriela Firea!

În conformitate cu prevederile Legii nr. 215/23.04.2001 - Legea administrației publice locale, primarul este obligat să asigure respectarea...