marți, 15 septembrie 2009

La mulţi ani!


Şi pentru că este ziua de naştere(16 septembrie) a unei persoane tare dragi mie, vreau să îi fac şi aici o urare simplă şi din suflet...pentru cei 31 de ani împliniţi.(şi nu 21 cum scria cineva .... "... împlineşte 21 de ani.Un tânăr....,o carieră... ce merită să fie urmărită în urmatorii 10 ani până împlineşte 25)
La mulţi ani ! Viaţa să-ţi fie frumoasă şi colorată ca acest buchet de flori!

8 comentarii:

  1. Balasescu a demisionat. Cel putin a scris demisia si o flutura prin sediu. 2 trag sfori pentru ai lua locul: Catalin Deaconescu (sanse mari) Vlad Rosca (probabil nu)!

    RăspundețiȘtergere
  2. În jurul prînzului s-a răspîndit azi, cu repeziciune, în mediile de presă, informația fierbinte că Traian Băsescu a făcut, aseară, o vizită discretă acasă la magnatul Costel Cășuneanu, dar atît președinția cît și magnatul dezmint.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fetele sunt bine amandoua, sunt realizate, au case luxoase, fratiorul are afaceri prospere si de viitor. Udrea o duce bine, o duce al dracului de bine, si Ridzi o duce bine, si Videanu o duce bine, si Berceanu, si Bercea Mondialu o duc bine", a continuat el, intrebandu-se ce se intampla cu "cei 20 de milioane de romani care nu sunt blonzi si nu stau smirna" cand vorbeste Basescu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Succes fulminant pentru Dan Brown şi noua sa carte, "Simbolul pierdut." La o zi de la lansare, a sărit pe primul loc în topul vânzărilor din Statele Unite şi Marea Britanie. Cartea a fost lansată în paralel şi pe internet unde, de asemenea, se bucură de milioane de accesări.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Mirandolina
    Eu am incercat să fiu politicoasă cu toată lumea şi i-am rugat şi pe ce care trec aici să facă asta. Nu am jignit nici un vizitator însă nici nu ţin morţiş să treacă lumea pe aici de amorul artei. Aşa că dacă simţi nevoia să jigneşti, te rog reorientează-te. Ai greşit locaţia. Mulţumesc!Cred că nu suferi că nu avizez acest comentariu...dar probabil nu-i o mare pierdere pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu era nimic jignitor in comentariul meu. Notiunea de kitsch nu e o injurie. Chestiune de gusturi. (cat despre jigniri, parca-mi amintesc ca am fost jignita la postarea cu maestrul Cristoiu. Si nu tineai atat de mult la politetea celor care o faceau, altfel n-ar fi avut ocazia sa o faca. Aplici doua sisteme de masura)

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Mirandolina
    Nu vreau să intru într-o polemică ..îmi amintesc faptul că asta am spus şi atunci dar lucrurile sunt diferite.Era un schimb de replici între două personaje pe care nu le ştiu "eu" şi "mirandolina"...de data asta ai fost ironică - mult prea ironică având în vedere că atacul a venit pe o chestiune care ţinea de un joc de cuvinte al meu (nu doream să ofer toate detaliile în privinţa persoanei căreia îi era adresată urarea..)... apoi erau referiri la adresa lui Cristoiu(chestie de gusturi) şi apoi povestea cu kitsch(era pusă o foto pur şi simplu ca să aibă o legătură cu urarea - la fel, chestie de gust). Fiecare avem câte o undă de subiectivitate şi nu neg că aş avea-o şi eu...asta este!

    RăspundețiȘtergere
  8. Personal, consider ca orice gest e placut, indiferent daca e mai mult sau mai putin kitsch (iar aici totul e relativ, tinand de gusturile fiecaruia). Si ar fi ok daca am putea sa ne bucuram fara sa facem prea multe comentarii...

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...