vineri, 2 iulie 2010

Cine l-a şantajat pe liberalul Chiliman?


Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a fost chemat telefonic la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) în dosarul patronului OTV, potrivit purtătorului de cuvânt al primăriei, Alexandru Ichim, iar surse municipale au declarat că şi edilul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost chemat la DNA. Chiliman, a declarat vineri la ieşirea din sediul DNA că nu a fost şantajat de nimeni şi că a vorbit o singură dată cu Dan Diaconescu în anul 2005, pentru nişte locuri de parcare. "Nu sunt eu primarul. Să-l mai caute", a spus Chiliman, care a stat aproximativ un sfert de oră la DNA. Chiliman, a venit, vineri, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), pentru a da o declaraţie procurorilor anticorupţie în dosarul în care patronul OTV, Dan Diaconescu, este cercetat pentru şantaj. Chiliman, declara la începutul sătămânii că probabil va fi chemat la DNA la sfârşitul acestei săptămâni sau la începutul celei viitoare în legătură cu dosarul Dan Diaconescu. "E o ciudăţenie, a dat telefon când eram în concediu cineva de la DNA, a urmat ca să mă citeze, ca să mă cheme pe acolo. Probabil că o să mă cheme săptămâna viitoare, săptămâna asta pe la sfârşit probabil sau la începutul săptămânii viitoare. Am înţeles că ar fi vorba de o declaraţie făcută de cineva de pe-acolo că primarul... sau aşa ceva. Păi sunt mii de primari. Eu cu domnul Diaconescu cred că mi-a dat o dată telefon să îmi ceară să-i organizez eu nişte locuri de parcare pe trotuar în mod ilegal în faţa sediului OTV, lucru pe care l-am refuzat. Era prin 2005, sfârşit de an, început de 2006. De atunci eu n-am mai vorbit cu dânsul. Nu văd ce legătură am eu cu chestia asta. Oricum o să mă duc să fac declaraţia asta şi acolo", a explicat Chiliman.

6 comentarii:

  1. Mai bidon! Tu ai clar o fixatie impotriva peneleului! Oare ce frustrare te impinge la o astfel de fixatie? Daca reiese clar ca omul ala NU ARE NICI O LEGATURA CU CAZUL de ce pui un titlu care duce cu gandul ca cineva l-ar fi santajat totusi? Ce vrei tu de fapt sa demonsterezi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai Anonim, te vad foarte activ in apararea unor oameni care merita cel mai putin aparati. ce ai de castigat din asta?

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai adrian pop care sotto nu esti pe bune adrian pop. La care Anonim te referi ca sunt multi :)) Nu, chiar NU am nimic de castigat! Doar ca am dat intamplator de acest sa-i zicem loc unde se scrie si mai ales se comenteaza cu foarte multa ura de catre niste oameni plini de complexe. Iar majoritatea lucrurilor sunt speculatii si rautati.

    RăspundețiȘtergere
  4. Primarul e nevinovat. Afacerile din sectorul unu le fac: Ioana Costescu si cu Vlad Moisescu. Numai seful de la ADP sect 1 aduce sume impresionante in casieria PNL.

    RăspundețiȘtergere
  5. anonim 2 ( acelasi cu anonim 1),
    adrian pop raspundea singurului anonim care comentase pana atunci la acest articol cu "anonim",simplu,nu? si eu stiu de "castigurile" tale legate spalarea imaginii liderilor pnl sect 1 pe bloguri...n-ai talent!Mai incerca!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum care sef ADP sect 1? Cel care este combinat cu Aura Pohoata secretara (cintareata) a lui Crin!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...