miercuri, 30 iunie 2010

Vlad Moisescu îi caută ac de cojocul lui Tăriceanu


Aud că Teodora Bertzi, secretar general adjunct al PNL i-a luat locul lui Cătălin Harnagea la Institutul pentru Liberă Iniţiativă. S-a scos doamna Bertzi! Acu' poate sta liniştită şi mai ales de toate poate merge în continuare pe la tv-uri să fie comunicatorul partidului, că măcar nu o face pe degeaba.
Am mai auzit că senatorul Varujan Vosganian v-a fi scos în toamnă ţap ispăşitor în afacerea Sterling. Şi ştiţi de ce? Pentru că, spun sursele mele, Vlad Moisescu(foto) vrea să i-o plătească lui Călin Popescu Tăriceanu definitiv. Şi pentru a ajunge elegant la el, a tras sfori pentru ca Vosganian să fie audiat de către Parchet. Aceleaşi surse vorbesc şi despre faptul că acelaşi Moisescu îi pregăteşte un dosărel şi lui Ludovic Orban.

10 comentarii:

  1. Ca sa controleze tot partidul cei de la sectorul 1 ar face orice, chiar si impotriva propriilor colegi. Nu e destul ca Ioana Costescu ii triaza cu mare atentie pe cei care merg la TV si ca Balasescu injura prin toate organizatiile pe cei care nu l-au votat pe Crin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Spunea probabil Balasescu intr-o postare anterioara sa nu mai scriem pe bloguri si sa avem curaj daca tot o facem, sa ne dam numele. Dl cu pricina nu a citit noul statul al partidului. Daca in PNL critici Seful, esti dat afara, daca spui cum vezi tu lucrurile la fel. Toti cei care au fost macar suspectati a fi in tabara lui Tariceanu si-au pierdut locul de munca sau nu au nici un fel de atributii, in locul lor fiind adusi membrii de nadejde din sect 1. Aaaa ….ca cei din sect 1 au imunitate e altceva!! Ca dl Balasescu cere dame de companie si injura ca un birjar prin judete, nu se pune, injura pentru lider. Despre ce transparenta si libertate de cuvant vorbim noi aici?

    RăspundețiȘtergere
  3. Din păcate este adevărat. Tariceanu - Vosganian - Dorin Marian sunt pe țeavă.

    RăspundețiȘtergere
  4. Prietene! Ai libertate MAXIMA prietene! Daca organizatia in care te aflii (in general, oricare ar fi ea) te dezamageste si incepe sa nu mai corespunda cu viziunule tale esti liber sa parasesti acea strustura prietene! NU E COMUNISM, NU E PARTID UNIC !!! Iti spui punctul de vedere, te lupti pentru directia pe care crezi tu ca ar trebui sa o ia partidul IAR daca acest lucru duce la excluderea ta insemana ca nici tu nu ar trebui sa iti mai doresti sa activezi acolo! Si mergi intr-un loc nou care corespunde idealurilor tale! E simplu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu cred ca PNL are un asemenea statut. Am auzit și eu ca la PNL ca sa înființezi organizație de tineret iți trebuie acordul de la seniori ??? Ca unul Brad a făcut un statut de PCR, dar nu cred, îmi doresc sa nu fie adevărat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Habar nu am daca trebuie acordul seniorilor sau nu dar in caz ca nu este nevoie de el AR TREBUI SA FIE! Cum altfel sa vina niste "tineri dinamici" care habar nu au pe ce lume traiesc sa isi faca ei organizatie de tineret??? Daca vor independenta sa isi faca "Grupul Tinerilor Bautori de NeuMarkt"! Daca vrei sa activezi sub umbrela cuiva ITI TREBUIE ACORDUL SI INDRUMAREA CONDUCERII ORICARE AR FI EA! Bagati-va mintile in cap si nu mai haliti toate gogosile cretinilor rau intentionati! (Iar statutul nu e deloc de PCR! Latraii care zic ca e dictatura in PNL sa isi deshida ochii incetosati de rautate si sa vada DICTATURA mizerabila exercitata de matrozul chior asupra GUVERNULUI ROMANIEI si a TARII in general!)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sigur ca nu este dictatura. Sa il scoti pe Daniel Daianu de pe lista ca sa o promovezi pe iubita si mai apoi sotia sefului nu are iz de dictatura. Sinteti jalnici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Adina Valean nu este fosta secretara a lui Cala Popescu? Nu are ea acum birou in Kiseleff ca sa il pazeasca pe Crin de colegele dragute din sediu? Nu are George Tuta misiunea de ai raporta primei-doamne tot ce misca? Daca nu e asa face-ti si Ramonei Manescu si Noricai birou in sediul central! Sau Adina are nevoie de el pentru a se intilni departe de ochii lumii cu cei de la Rosia Montana?

    RăspundețiȘtergere
  9. MOISESCU e mare medic cu doctorat in medicina, fara nici o legatura cu medicina

    RăspundețiȘtergere
  10. Articolul e putin cam naiv. Pe Tariceanu n-a reusit Basescu sa-l doboare si ii va veni de hac Moisescu. De ce credeti ca Moisescu este necunoscut? O fi timid? O miscare asa minunata prin care dispar Tariceanu si Vosganian il va face pe Moisescu super star.....si cred ca de abia asteapta sa propavaduiasca principiile liberale.......de la Martinez.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...