miercuri, 30 iunie 2010

Petre Roman vrea să-l pună pe făraş pe Radu Stroe


Toată lumea a comentat absenţa din peisaj a liderului PNL, Crin Antonescu. Sursele mele spun că Antonescu a fost de pe data de 24 iunie 2010 până pe 29 iunie 2010 la Strasbourg. Lui i s-au alăturat Relu Fenechiu şi Petre Roman. Aceştia au discutat despre o posibilă distanţare de Vlad Moisescu care împreună cu Radu Stroe, Ioana Costescu, Ion Brad şi Mihai Bălăşescu controlează tot ce mişcă în partid. Cine nu se înscrie în liniile trasate de Moisescu, are de suferit. Ioana dă dispoziţie să nu mai fie promovat la TV "X" iar Bălăşescu îl "încondeiază" în discuţiile cu filialele. Petre Roman a promis în acest context, al distanţării de Moisescu şi înlocuirii lui Radu Stroe, că va discuta cu naşu' Dinu Patriciu o re-apropiere de PNL.

18 comentarii:

  1. Daca pleaca Radu Stroe din SG, fac cinste cu o singura conditie. Sa ia cu el si pe Andreea Lambru si pe distinsul domn Balasescu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da-i doamne lui Crin mintea cea de pe urma. De la Stroe pleaca tot raul acestui partid.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ionut Calafeteanu30 iunie 2010 la 14:41

    Daca echipa Stroe-Andreea-Balasescu pleaca din Aviatorilor revin in PNL.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu are Antonescu atâta forța. Cu cine mai controlează Moisescu partidul?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pariu ca Antonescu mai mult absent decât implicat în conducerea PNL nu v-a lua nicio măsura ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca dacă Balasescu nu ar mai fi în PNL, acesta va pierde foarte mult. Domnia sa este cel care duce greul Secretariatului general.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca s-ar putea sa-i desfintam pe toti .Eu cred ca aceste partide ne-au distrus fiinta national.Nu vedeti in ce hal de tara suntem ?tota lumea vorbesteeeeeeeeeeee si vorbesteeeeeeee si din opozitie si din guvern si central si local.E de groaza si toata lumea pune de o ciuguleala .In rest domnilor si doamnelor ,,Suntem ce am fost si ce vom ...adica NIMIC .Oamenii de valoare din R au disparut total.Am citit astazi ,,istoria gazetei de matematica de la aparitii pana in prezent " .Va rog sa cititi ,sa vedeti ce mari matematicieni am avut MARI OAMENI si acum niste necunoscuti sunt pe acolo ..............poate nu chiar toti dar eu nu am auzit de ei .Avem nevoie ca de apa si de aer de OAMENI DE VALOARE SI DE ADEVARATE MODELE ,sa ne scoata din MOCIRLA morala in care traim

    RăspundețiȘtergere
  8. Aud ca PNListi folosesc blogurile sa își spună pasurile deoarece Antonescu se comporta ca un dictator.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu cred ca unul dintre vicepreședinții PNL da aceste informații.

    RăspundețiȘtergere
  10. E adevărat. Dar la întrebarea Unde este preşedintele-jucător? răspunsul îl găsiţi numai pe
    http://taxapenonvaloareaadaugata.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Mda, asta pare a fi blogul lui "cainele moare de drum lung si nu spunem cine de grija altuia". Avem aici un blogarache (cu "surse", o fi jurnalist?) care nu mai poate de grija PNL-ului. Bre blogarache, get a life, vezi ca s-au marit preturile cu 5%... Da, de azi. Nu stiai? Nasol, vezi ca guvernantii au marit TVA la 24%. Scuze, asta nu e subiect, tu esti cu botul bagat in galeata de gunoi a PNL-ului.

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca in PNL critici Seful, esti dat afara, daca spui cum vezi tu lucrurile la fel. Toti cei care au fost macar suspectati a fi in tabara lui Tariceanu si-au pierdut locul de munca sau nu au nici un fel de atributii, in locul lor fiind adusi membrii de nadejde din sect 1. Doar siteurile si blogurile ne-au mai ramas.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am documente care arata cum isi bate joc Stroe de organizatiile locale si judetene ale PNL. Cum intervine el si recomanda cum sa plece unii sa intre altii. La Gorj, la Hunedoara, la Navodari, la Maramures, la Dambovita asa a procedat.

    RăspundețiȘtergere
  14. @anonim 1 iulie 12.17
    unde sunt? nu mi le dati si mie pe mail? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  15. Suntem grupul profesorilor liberali afiliati la Organizatia Cadrelor Didactice PNL4.Adresa noastra de blog este http://ocd-pnl4.blogspot.com
    Va rugam sa ne adaugati in lista Dvs de bloguri si, daca sunteti de acord, sa ne comunicati pentru a va adauga si noi in lista noastra.

    Cu multumiri,
    OCD-PNL4

    RăspundețiȘtergere
  16. @Anonim 1 iulie 2010, 02:16
    Chiar asa ...si eu sunt de aceeasi parere..."cainele moare de drum lung si nu spunem cine de grija altuia".
    Succes si dumneavoastra!

    RăspundețiȘtergere
  17. eu_ador_crinii5 iulie 2010 la 23:30

    30 iunie 2010, 15:33
    Anonim spunea...
    Aud ca PNListi folosesc blogurile sa își spună pasurile deoarece Antonescu se comporta ca un dictator.


    De unde auzi tu??? Nu te da cu parerea despre PRESEDINELE PARTIDULUI fara sa ai o baza reala! Cat despre blogger...e suspect de interesata de viata PNL-ului si in speta a lui Mihai Balasescu. Ma mir ca nu ai pus o poza cu M.B. chiar daca aici titlul era despre Stroe. Urmarim cu mare interes evolutia:)

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...