vineri, 23 iulie 2010

EBA are probleme cu imaginea?


Vă mai amintiţi când, în urmă cu aproximativ o lună, eurodeputatul Elena Băsescu a susţinut, un discurs în faţa Parlamentului European şi a lăsat pe toată lumea căscată ajungând iarăşi subiect de primă pagină? Trecând peste subiectele pe marginea cărora a ales să vorbească, fiica cea mică a preşedintelui a avut o înfăţişare oarecum ieşită din comun, lăsând impresia că podoaba sa capilară nu mai văzuse, de cel puţin două-trei săptămâni, apa şi şamponul.
Acum am primit o nouă poză pe mail despre care mi se spune că este Elena Băsescu....şi eu vă întreb ... o fi sau nu EBA? Ce spuneţi?

4 comentarii:

  1. Aoleu, asta e EBA? Daca da, inseamna ca a inteles gresit faza cu ...samponul. Sau i-a spus Nuti ca e bun cel ...natural, chiar daca nu face clabuc, face bine la ten.Caaaahhhhhhhhh!!!!! Deci daca ma mai uit la poza asta fac icter. Bleah!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu este EBA, parerea mea. In ciuda silei fata de aceasta imagine, am studiat cu atentie poza adevaratei EBA si a tipei asteia care doar ce a muls...tzapul. EBA are lobul urechii mai lung si nasul diferit de " ventuza" asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oricat as detesta familia Basescu trebuie sa va spun ca ceea ce faceti dvs. este absolut...dezamagitor.

    In campania electorala din noiembrie 2009, PD a facut tot ce i-a stat in putinta sa-i distruga imaginea lui Geoana, postand chiar filmulete porno in care pretindeau ca apare fiica acestuia. Am fost dezgustata. La fel sunt si acum.

    Daca tot doriti sa pamfletati oamenii politici, de ce n-o faceti cu argumente? Clar in fotografie nu e EBA si presupun ca si dvs. ati observat asta. Doar nu sunteti chioara...

    RăspundețiȘtergere
  4. In campania din 2009 Geoana si-a stricat singur imaginea mai bine decat ar fi reusit PD-ul sau alt partid.
    Daca n-ai inteles textul articolului inseamna ca te-ai dezamagit singur(a).

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...