sâmbătă, 10 iulie 2010

Chiulangeala liberalilor: Crin este un obişnuit al absenţelor nejustificate în timp ce Ioan Ghişe consideră că îşi face datoria prestând pe la tv


Preşedintele PNL Crin Antonescu a comentat în urmă cu câteva minute, la Realitatea Tv, statistica făcută de IPP potrivit căreia are cele mai multe absenţe la vot din Parlament şi a susţinut că dacă un institut îşi reduce activitatea la acest gen de analize, atunci "îşi îngustează în mod jenant obiectul de activitate". "Nu ştiu foarte bine cum se alcătuiesc... dar nu le pun în discuţie. Nu înţeleg, în paranteză fie spus, de ce numai anumite categorii de voturi, de ce numai acest tip de prezenţă din toată activitatea parlamentară este monitorizată. Un institut care monitorizează politici publice, dacă se reduce la a copia din statistici oficiale, electronice, anumite date cred că-şi îngustează în mod jenant obiectul de activitate", a comentat sâmbătă Antonescu datele prezentate public de către IPP. Preşedintele PNL a susţinut că nu-l miră "entuziasmul" cu care o parte a presei primeşte astfel de informaţii şi a ironizat interesul pentru deplasările sale în străinătate. "Dacă eu lipesc două zile din ţară, acest lucru este dureros resimţit de întreaga suflare, ceea ce, sigur, într-un fel mă flatează", a comentat el. Preşedintele PNL Crin Antonescu este parlamentarul care figurează cu cea mai redusă prezenţă la sesiunile de vot final, conform datelor centralizate de către Institutul pentru Politici Publice, care a prezentat, bilanţul activităţii parlamentare în sesiunea care tocmai s-a încheiat. "Pe ultimul loc, pentru că deja este o tradiţie şi trebuie să păstreze acest trofeu, Crin Antonescu care a participat doar la trei voturi. Nici nu cred că trebuia să mai spun cine e, ar fi şi păcat să vină cineva pe această poziţie. Faptul că este în sală şi discută pe holuri asta nu înseamnă că îşi face una din principalele îndatoriri pe care le are", a spus Adrian Moraru, director adjunct al IPP. Alţi trei senatori care au concurat pentru poziţia lui Antonescu sunt Cătălin Voicu (aflat de câteva luni în arest - n.r.), Ioan Ghişe şi Dan Voiculescu, toţi cu prezenţe sub 2%. Ghişe lipseşte din plenul Parlamentului deoarece trebuie să dea cu subsemnatul la televiziunile unde îşi face veacul. În cazul lui Voicu, procentajul de 1,51% a fost calculat din numărul voturilor electronice care a fost dat până la arestarea sa, astfel încât aceasta nu a afectat prea mult activitatea parlamentară a senatorului PSD.

3 comentarii:

  1. Antonescu joaca pocker la Strasbourg. Se spune ca Moisescu are o înregistrare video cu dl Antonescu la o partida de pocker. De aceea nu mișca Crinulet în fata lui. Sumele sunt uriașe!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici ca ma asteptam ca Antonescu sa-si schimbe atitudinea! Cat era de ingamfat inainte de a fi presedinte PNL, acum e tatal si mama ingamfatilor! Prost o fi cine o mai vota cu PNL! P'astia ii intereseaza mai mult barfa si aranjamentele de pe sala decat ce se discuta in plen!
    Si apropo, situatia lui Catalin Voicu e putin hilara: cum poate cineva condamnat sa-si pastreze totusi postul de deputat??
    Poate ar fi cazul sa ne trezim si sa nu mai votam aiurea toti micimanii Antonescieni.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiuleste de la Parlament, chiuleste de la partid, chiuleste de acasa. Chiulangiul perfect! Doar gura e de el!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...