marți, 22 iunie 2010

Mihai Bălăşescu, secretarul general adjunct al liberalilor, caută dame de companie


În urmă cu câteva zile s-a decis ca data conferinţei judeţene de alegeri a organizaţiei judeţene Arad a PNL să fie 18 septembrie. Până atunci, noua conducere interimară a organizaţiei şi-a luat angajamentul că va restructura rapid fiecare organizaţie locală, pentru ca PNL să devină o forţă în judeţ. Secretarul general adjunct Mihai Bălăşescu a fost prezent la Arad pentru a monitoriza modul în care sunt pregătite alegerile. Acesta a declarat că la Arad va veni cineva de la secretariatul general al partidului cel puţin de două ori în fiecare din cele trei luni rămase până la alegeri pentru a supraveghea modul în care se respectă statutul privind restructurarea organizaţiei. Bălăşescu a explicat că într-un sondaj comandat de PNL, în Banat partidul ar fi ajuns la o intenţie de vot de 35-40 la sută, în timp ce PDL este în degringoladă. El a mai precizat că doreşte ca PNL Arad să fie organizat de-a dreptul milităreşte, pentru a recupera electoratul cu opţiuni de dreapta din judeţ. „PNL doreşte ca prin această organizare militară PNL să recupereze electoratul de dreapta de la Arad”, a declarat Bălăşescu. Pe lângă treburile politice cu care s-a ocupat Bălăşescu, acesta a mai avut şi alte îndeletniciri. La finalul conferinţei de presă le-a cerut celor de la Arad o fată "că doar rămân peste noapte". Iar unii din PNL i-au sugerat secretarului general deputatul Radu Stroe să plătească din buzunarul propriu distracţia subalternului. Distracţie nu glumă, mon cher!

24 de comentarii:

  1. Echipa: Vlad Moisescu-Ioana Costescu-Radu Stroe-Mihai Balasescu-Andreea Lambru si mai la urma Crin Antonescu este de vina. PNL, desii in opozitie, intr-o postura de invidiat bate pasul pe loc din cauza camarilei care a pus mina pe partid. Calin Tariceanu, Ludovic Orban, Daniel Daianu, Renate Weber, Teo Melescanu si atitia altii sint marginalizati fara remuscari de aceasta camarila ineficienta. Partidul sint eu spune de fiecare dat Antonescu de sub fusta prea-ambitioasei sale sotii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Balasescu este o rusine pentru PNL. Faptul ca a falsificat procesul verbal al Congresului, asa incit Moisescu si Radu Stroe sa intre in biroul national il face .....copilul de casa a celor 2.

    RăspundețiȘtergere
  3. Costel Barnutiu23 iunie 2010 la 09:10

    amu, daca tot are dl Stroe masina inregistrata pe numele unui salon de masaj EROTIC, de ce dumnezeule nu ii face acestui individ, care face partidul de ris, un abonament acolo? mai ales fiindca se aude ca i-a "suflat-o" pe Andreea Lambru!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ha ha ha .....a cerut și l-a noi la Craiova, fete și tot teapa a luat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce e mai optim decat sa incep cu damele de companie organizarea PNL! Din dama in dama o sa iasa PNL peste tot pe prima pozitie. Inca mai prinde PNL la o serie de fraieri care sperau ca seamana cu PNL de pe timpurile istorice.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mare om politic si asta, dom'le! Un adevarat exemplu de morala si etica. Rusine PNL!

    RăspundețiȘtergere
  7. Tiberiu Moldovan23 iunie 2010 la 10:00

    Ai dreptate. Dovada ca acest individ a falsificat voturile Congresului prinde contur din ce în ce mai mult în partid, mai ales ca, și la noi venit în stare de ebrietate iar dl Antonescu nu ia nicio măsura. Sta oare capacitatea de organizare a PNL, în comportamentul trivial, insultător și strident ale acestui individ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Are si fata de alcoolic

    RăspundețiȘtergere
  9. Adica nenea asta nu are o amanta oficiala sau neoficiala pe care sa o ia peste tot? Huuuuuoooo, rusine nene, ai ramas in urma rau! Ce dracu doar aveti bani sa platiti. Sau poate are pretentia la gratuitate asa cum sunt astia invatati. Cah, impuscati omizile!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. balasescu si cu brad si-au atins limita de sus. macar brad ...are grija de cea mica de la contabilitate.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am un extras de cont de la PNL. ca sa vada lumea pe ce da banii bradut!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. @anonim 13.45
    unde e extrasu' ? eu nu l-am primit pe mail :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Cine il tine in brate pe acest Pacalici???

    RăspundețiȘtergere
  14. Elena Ghiulbenghian23 iunie 2010 la 19:59

    Nimeni nu face nimic. I-a încălecat Ioana Costescu si ii călărește bine. Nu credeam ca PNL e un partid de ...impotenți! Dle Dobre, dle Iliescu, dle Petrache,dle Stavarache, unde va sunt domnilor o..le?

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu se poate conduce un partid de la Strasbourg sau intre doua partide de pocker! Sper ca dl Antonescu sa nu își dea demisia prin fax, după modelul dlui Marga, acum ca tot sau împrietenit.

    RăspundețiȘtergere
  16. Pentru Anonimul de Craiova: Nu ești la curent, dar lui Bălășescu i s-au dat gagici, ba chiar de doua ori, adica la ambele vizite facute in Craiova. In rolul codoșului a fost Ionel Groza.

    RăspundețiȘtergere
  17. Dl Victor Paul Dobre si dl Vosganian au interdictie de la Ioana Costescu de a mai iesi la TV.

    RăspundețiȘtergere
  18. Sa va fie RUSINE astora care folositi GHENA asta de blog ca sa aruncati cu laturi! Daca sunteti smecheri dati-va identitatea adevarata si spuneti ce aveti de spus ASUMANDU-VA vorbele! De ce nu spuneti pe fata cine si ce va deranjeaza si preferati sa scrieti aici ca SOBOLANII?

    RăspundețiȘtergere
  19. Acu vad ca nici nu se posteaza mesajele automat! LASITATE MAXIMA! Nu vrei sa apara parerile tuturor? Vai de voi...

    RăspundețiȘtergere
  20. @anonim 23:48
    Acest sistem este ales de majoritatea celor care administreaza bloguri asa ca nu e nimic neobisnuit. Imi pare rau ca aveti senzatia asta insa nu am oprit nici un comentariu doar ca mi se pare normal sa existe un filtru pentru a nu aparea si mesajuri cu tenta obscena.

    RăspundețiȘtergere
  21. Sa va fie rusine cei de la Pnl ca aveti asa oameni in partid...

    RăspundețiȘtergere
  22. Cred ca Saloane tatuaje este gresit. Ai vrut sa spui Salon de masaj, nu ? Tot este inregistrata masina lui radu stroe pe un asemenea salon!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. A avut Mihai Balasescu o iubita pe care o lua peste tot, dar cine sa stea cu un astfel de gentleman?

    Draga Mihai, stiu ca verifici periodic toate site-urile care contin numele tau si vei vede si aceste comentarii...

    Mi-ai spus atat "Ataca-ma pe mine daca vrei, dar nu pe..." (stim noi cine)

    Regret ca trebuie sa ma pretez la asa ceva dar nu spun nimic din ce nu ti-am spus fata in fata...Astept sa "dai dispozitie de zid in jurul...(sti tu cui) ca si asa te lauzi ca tu controlezi tot. In 3 iulie m-ai acuzat ca eu as fi comentat articolele astea, ai gresit si m-ai provocat. Bine de stiut ce faceai tu cand ai fost la Arad...

    Am reusit sa te enervez? Bun, asta si voiam!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...