vineri, 25 iunie 2010

Crin lucrează la imagine în Bulgaria


Liberalii nu au excelat niciodată la capitolul apariţii pozitive în presa însă de când Crin Antonescu s-a înscăunat şef la partid acesta a înţeles că toată mass-media trebuie să îi ridice osanale şi să îi fie obedientă. Şi cum poate face acest lucru decât prin a încerca să le spele acestora creierul prin intermediul unei metode la care apelează, în general, managerii marilor corporaţii naţionale din România. Aşa că la iniţiativa celei care este Ioana Costescu şi care de o vreme încoace conduce, neoficial, Departamentul de Comunicare şi Imagine al partidului timp de patru zile începând cu 15 iulie 2010 o parte a mass-media este invitată la un team-building în renumita staţiune turistică din Bulgaria Nessebar. „Este un team building exclusivist echipa de la PNL sector 1 hotărând cine să vină aceasta plătind toată distracţia”, ne-a declarat un membru al Biroului Politic Central al liberalilor. Până în acest moment se ştie faptul că pe lângă prezenţa lui Antonescu alături de jurnalişti este dată ca sigură, aşa cum este şi evident, prezenţa la această acţiune a purtătorului de cuvânt al partidului deputatul Mihai Voicu. Fără a fi cârcotaşă însă în aceste vremuri de criză în care toată lumea taie şi încearcă să facă economii, gestul liberalilor pare cel puţin nepotrivit. Totuşi, surse din PNL spun că liberalii nu vor pierde la capital de imagine organizând această acţiune având în vedere că nu se folosesc bani publici. Chiar şi aşa cei mai mulţi dintre liberali cred că acţiunea nu este potrivită şi au convingerea că nu-şi va atinge scopul.

Strategie liberală

Însă liberalii fac greşeală după greşeală recent angajând un şofer pe care l-a scurt timp l-au „avansat” angajându-l pe postul de inspector resurse umane. Pe de altă parte, secretarul general adjunct Ion Brad are grijă şi de psihicul angajaţilor şi, când are timp, face şi protecţia muncii cu subalternii atrăgându-le atenţia acestora să aibă grijă să nu cadă pe scări. „O altă mişcare făcută de Ioana Costescu este mutarea tuturor fetelor din Departamentul de Comunicare în sediul din Kiseleff pentru a le avea sub control pe fete şi pentru a fi doar ea stăpână aşa încât să nu se mai bage nimeni peste deciziile sale”, ne-au declarat aceleaşi surse. Pe de altă parte, europarlamentarul Adina Vălean a decis că trebuie să fie mult mai aproape de soţul ei, Crin Antonescu. Şi ca acesta să nu mai poată mişca în front şi ca nu cumva acesta să se mai întâlnească cu prea multe fete tinere şi frumoase Vălean a decis să-şi amenajeze un birou tot în sediul din Kiseleff. Victima lui Vălean este Brânduşa Miron pe care a dat-o afară dintr-un birou unde europarlamentarul se va muta rapid. O altă mişcare strategică a Ioanei Costescu îl vizează pe vicepreşedintele Varujan Vosganian. Costescu i-a interzis vicepreşedintelui Varujan Vosganian să-şi organizeze şi să-şi susţină conferinţele de presă. Aceleaşi surse din PNL ne-au spus că în calitatea sa de coordonator al comisiilor de specialitate al PNL în fiecare săptămână Vosganian trebuia să facă o întâ
întâlnire cu mass media. Ultima dată, Vosganian a sunat-o pe Oana Sima(n.a. – cea care conduce oficial Departamentul de Comunicare şi Imagine al PNL) care la rândul ei a sunat-o pe Ioana Costescu care a sărit de fund în sus: „Ceee, păi nu a făcut o conferinţă şi săptămâna trecută? Să mă sune pe mine să ceară voie sau pe Radu Stroe şi eu îl sun acum pe Stroe şi îi spun să nu îi dea voie şi eu nu îi dau voie”, ne-au mai spus sursele noastre. În aceste condiţii, Oana Sima i-a explicat Ioanei Costescu faptul că „această conferinţă de presă fusese deja anunţată şi nu putem să ne facem de râs să întoarcem lumea din drum”. În final, Ioana Costescu a avertizat asupra faptului că următoarea săptămână nu îi va mai permite lui Vosganian să organizeze o astfel de conferinţă. În acest context, Vosganian împreună cu asistenta sa parlamentară au intervenit pe la cunoscuţii din mass-media ca aceştia să nu mediatizeze conferinţa de presă deoarece nu exista aprobare.

7 comentarii:

  1. Cu Ioana Costescu si cu Mihai Balasescu.....tot inainte tovarasi!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aud ca la Craiova si l-a Arad, Balasescu a solicitat dame de companie. Ce sa iti fac Mihaita, ai adus-o pe Andreea la partid si ti-a furat-o Stroe. Asa de curiozitate, ti-a dat papucii si colega de la bucatarie???

    RăspundețiȘtergere
  3. mai terminati domnule, ca nu sta PNL in Balasescu si pipita aceea de vine la grup cu buricul gol...Andreea lui Stroe.

    RăspundețiȘtergere
  4. dacă ar ști dl Antonescu cit electorat pierde din cauza lui Balasecu! Peste tot pe unde merge lasă o impresie deplorabila și ceea ce este mai grav vorbește în numele liderului nostru.

    RăspundețiȘtergere
  5. Echipa PNL s-a întărit. A pierdut pe Tăriceanu, Orban, Melescanu, Cioroianu, Daianu și a câștigat pe Ioana Costescu, Mihai Balasescu, Andreea Lambru și pe Ion Brad. Oare cit va mai reuși dl. Antonescu sa tina incompetenta sub capac?

    RăspundețiȘtergere
  6. O înțeleg pe Ioana. Dacă tot nu are habar de presa și se lasă 100% pe mina lui Alin Bogdan, măcar sa ii cunoască și ea pe jurnaliști la un pahar de vorba în Bulgaria. De plătit plătește Chiliman! Prietenii știu de ce!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. eu_ador_crinii6 iulie 2010 la 00:05

    Si tanti asta mai e geloasa??? Deh, hotului de hot ii e frica!

    Singurul lucru care ii strica imaginea lui Crin Antonescu se cheama Adina Valean. Crin saracu' are multi oameni in jurul lui pe care nu ii cunoaste. Oricum eu stiu ceva ce presa ar fi foarte curioasa sa afle si nu ar ezita sa o linseze pe tanti asta!

    Ce?? A simtit ca pierde teren si s-a gandit sa isi lase amantul la Bruxelles si sa revina la ganduri mai necurate? Sau l-a adus si pe el la Bucuresti?

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...