joi, 27 mai 2010

Malaimare de la CNA isi urecheaza „prostii” din PNL


Mihai Malaimare arunca cu noroi, pe blogul sau, in toti liberalii, insa ceva mai mult in vicepresedintele Varujan Vosganian, dar nu-i uita nici pe fostii sai colegi deputatul liberal Florin Turcanu si actualul senator independent, fost PNL, Liviu Campanu. Nici unul dintre cei care sunt tinta lui Malaimare nu inteleg atitudinea acestuia, preferand sa raspunda diplomatic la acest atac. In viziunea lui Malaimare, „mister Campanu, un mitocan de rand”, ar fi pus la cale o frauda imensa atunci cand in urma cu cativa ani a fost ales presedinte de organizatie. La aceasta presupusa frauda ar fi fost partas si Vosganian despre care spune ca „scriitorul ministru de finante, infuleca niste sandviciuri”. In aceeasi postare, Malaimare ii sugereaza lui Vosganian „sa plece dracului (n.r.- din PNL) si sa lase locul unora mai tineri si mai cinstiti ca nu facem nimic cu liberali ca tine! Pleaca! Este singura varianta armeneasca daca nu vrei ca Basescu sa aiba dreptate si sunt sigur ca nu vrei, desi radeai ca prostul cand omul iti arunca dracului palaria de pe cap ca si cum capul ar fi fost prost si se pare ca asa era. Pleaca, nu esti liberal, nu esti nimic!”. Malaimare nu se opreste aici cu atacul si spune ca avand „astfel de liberali, nu facem nici cat o para malaiata, chiar este vremea sa renuntati, dragilor, la haitele astea de batranei care sunt convinsi ca liberalismul le sta in sange, este vremea sa-i aruncati dracului peste bord si sa o luati de la capat. Daca aveti coaie”. Malaimare considera ca „senatorul Campanu, ala care castigase pe drept dupa mintea lui Vosganian, a tradat si s-a dat cu Oprea, cu Basescu si i-a luat locul Turcanu, un fel de neica nimeni de la coada vacii care aud ca se da de ceasul mortii sa treaca la pedelisti ca acolo este malaiul, acolo este furtisagul cel mare si sanatos”. Mihai Malaimare a facut parte din organizatia PNL sector 6 si de cand a devenit membru al Consiliului National al Audiovizualului s-a autosuspendat din partid. Informatia ne-a fost confirmata si de presedintele organizatiei Rares Manescu.

Replicile lui Campanu si Vosganian

Contactat telefonic senatorul Campanu ne-a spus ca nu intelege atacul, explicand ca „el are o problema cu mine de cand am fost presedinte al PNL Botosani si nu l-am bagat in conducere. Daca el considera ca asa isi depaseste statutul, de director la Teatrul Masca si de actor talentat, ii doresc succes. Nu ma afecteaza”.
Pe de alta parte, vicepresedintele Vosganian ne-a cerut sa nu-l amestecam in acest scandal spunandu-ne ca „eu cu Malaimare nu stiu daca am schimbat in viata mea zece cuvinte. Este o aiureala ce scrie acolo. Eu un actor foarte bun si cand tace este foarte talentat”.
Malaimare incheie in acelasi ton in care a inceput : „sunteti de belea si mi-e mila de tinerii care se uita la voi si cred ca voi ati avea dreptul sa vorbiti. Tu, Vosganiene, nu ai niciun drept sa vorbesti! Tu ai declarat ca alde Campanu nu a furat, cand a furat ca un animal, asadar ai tot dreptul sa treci la scriitori si sa-ti vezi de elitele tale, nu mai spune de cifre si de idei de a iesi din criza ca nu ai autoritatea sa o faci. Vorba lui alde Basescu, esti un armean degeaba”.
Incheierea, insa, se adreseaza inclusiv presedintelui PNL caruia i se cere sa se trezeasca: „Liberali, chiar nu vreti sa va treziti? Macar visati ceva, mai, sau dormiti ca prostii?”

2 comentarii:

  1. Recuperare Taxa Auto in Romania. Taxa Auto de inmatriculare, http://calculator-taxa-auto.eu/taxa-auto-anaf/, Taxa Auto

    RăspundețiȘtergere
  2. De unde v-ati inspirat pentru acest articol?

    my web blog; ora exacta

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...