duminică, 30 august 2009

Galceava la PNL.....


Cand in urma cu vreo doua saptamani am citit un interviu dat de Catarama pentru colegii de la evz,cineva mi-a spus ca e ceva dubios cu asta...si ca patronul de la Elvila nu apare intamplator sa spuna ca ii pare rau ca s-a certat cu Patriciu.
Acum il vad pe Catarama la emisiunea lui Turcescu unde spune chestii destul de interesante.
Ce nu pricep este ...de care parte a PNL este acum Catarama? Ma intreb pentru ca declaratiile lui au cam surprins. In prima instanta a spus : "Candidatura lui Crin Antonescu la prezidenţiale va scoate PNL de pe scena politică". Acelasi Viorel Cataramă a dat şi un sfat colegilor din PNL: să facă o alianţă cu unul dintre cele două partide mari aflate la guvernare: PSD sau PD-L. "PNL ar trebui acum să se îngrijească să supravieţuiască pe scena politică. Văd că se pregăteşte puternic Antonescu să facă şi el o greşeală fundamentală ca să scoată partidul de pe scena politică - candidează la preşedinţie. Nu o să ia mai mult de 5% şi când se va întâmpla acest lucru PNL nu va mai conta pe scena politică. După părerea mea PNL, dacă vrea să se salveze, trebuie să facă o alianţă preelectorală cu unul din cele două partide: PD sau PSD, să susţină un candidat comun la preşedinţia României", a declarat Viorel Cataramă în cadrul emisiunii 100%.
Viorel Cataramă mai spune că pe Călin Popescu Tăriceanu l-ar fi interesat, în perioada când a fost prim-ministru, mai mult scorul partidului decât soarta României.
"Singura şansă a lui Tăriceanu de a creşte şi de a ţine PNL la nişte procente bune a fost să ia tot ce a avut în vistierie şi să dea cu precădere la pensionari şi la alte categorii. Îl interesa soarta PNL şi nu neapărat soarta României", a mai spus Cataramă.
Deci,cu cine danseaza Catarama?!

3 comentarii:

  1. Cu strategi ca Dan Mihalache, dl Antonescu intradevar nu are sanse prea mari la Presedintie. Cineva trebuie totusi la PNL sa isi asume lipsa de fler in alegerea oamenilor potriviti pentru campanie. Sam Patten, Camelia Spataru, Dan Mihalache .... cine mai urmeaza oare ?

    RăspundețiȘtergere
  2. bai dar unde sint gurilisti PNL ? Stralucesc prin ABSENTA!

    RăspundețiȘtergere
  3. Catarama a fluierat in biserica si acum incearca sa revina, dar "amintirile il cam chinuieste"! Probabil ca are dreptate cand spune ca va iesi de pe scena PNL, dar de ce nu-si poate accepta statutul de simplu muritor in partid, chiar daca candva era ministru din partea PNL? Mai, Cataramica, ia vezi ca nici mobila nu ti se mai vinde si nu o sa mai ai bani sa sponsorizezi partidul si o sa primesti na! na! la funduletul gol!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...