miercuri, 15 aprilie 2009

"va iubesc de nu mai pot....!"

Asa i s-a adresat liberala Dida Dragan seniorului Mircea Ionescu Quintus...zilele trecute pe holurile de la Palatul Parlamentului. Nimic deosebit, insa, cred ca doamna Dragan a uitat ca nu seniorul este cel care decide in PNL ....din pacate...ci Crin....dar de fapt nici el...ci presedintele de drept al liberalilor prim-vicepresedintele Ludovic Orban. Pana una-alta Orban a fost ieri la Constanta unde a taiat in carne vie....poate ca a facut bine. Timpul o va demonstra!

Un comentariu:

  1. ... si care e rolu d-nei Dragan in politica, ... cu ce competenta isi exprima punctul de vedere ?
    Inteleg ca lumea foloseste nume de box-office sa ridice cotele de popularitate ale vedetelor politichiei romanesti, ... asta am vazut de la Americanii lui Obama, insa aia macar au avut bunul simtz sa se opresca la faza de promovare la imagine ,...
    Inteleg ca liberalii au confundat persoanele publice din viata romaneasca (Dida Dragan , Cristian Topescu , ...)cu valori politice autentice.
    Am crezut ca poate odata cu apusul PSD-stilor precum Sergiu Nicolaescu (cu al caror filme am crescut, si il respect enorm in spatele camerei de filmat ... no offense ...)poate si liberalii or fi invatat ceva!
    ... Aiurea ...

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...