luni, 30 mai 2011

Viata lui Crin bantuita de spionii lui Traian


Crin Antonescu ne-a obisnuit in ultima vreme cu declaratii dintre cele mai belicoase si cu un discurs fara consistenta. Astazi si-a facut iarasi iesirea la interval anuntandu-ne ca presedintele Traian Basescu ii face viata grea, lui si apropiatilor. Antonescu uita probabil faptul ca este o piesa mult prea neinsemnata in ceea ce inseamna lupta politica din care el a iesit perdant cam de fiecare data. Intrebat de ziaristi daca ii merge mai bine, Antonescu a dat un raspuns din care fiecare intelege ce vrea sau ce poate. "Dacă trebuie să definim ce înseamnă aţi merge mai bine, dacă este vorba de statutul material, că de obicei lumea se gândeşte când este vorba de mers bine la bani, la bani la proprietăţi la alte lucruri pot spune că sunt aproximativ în aceeaşi situaţie, vreau să spun ca ordin de mărime sau ca ordin de plasare pe o scală a averilor sau scală socială. Îmi merge mai bine, în sensul că, după nişte ani de zile, după o carieră politică aşa cum a fost ea am o poziţie importantă de preşedinte al unui partid, şi în sensul acesta am nişte avantaje de comunicare, nişte avantaje de autoritate, pot să fac mult mai mult decât puteam ca tânăr deputat din ceea ce înseamnă proiectul meu politic. Îmi merge mai rău şi cred că ne merge tuturor mai rău, pentru că regimul democratic din România, atât cât este el s-a degradat grav. Cu alte cuvinte, dacă în 1992 puteam să spun absolut tot ceea ce credeam eu despre preşedintele de atunci al ţării sau despre primul –ministru de atunci al ţării şi nu stătea nimeni să îmi asculte telefoanele, să îmi pândească rudele, să ameninţe pe mine direct sau indirect pe apropiaţi , astăzi acest lucru se întâmplă şi se întâmplă nu numai cu mine ci cu toţi aceeia care nu sunt aliniaţi la ordinele preşedintelui Traian Băsescu şi a oamenilor săi. În sensul acesta îmi merge mai rău şi vreau să fac să ne meargă mai bine".

5 comentarii:

  1. Nu va luati de echipa Crin Antonescu - Andreea Lambru!

    RăspundețiȘtergere
  2. Atentie sunt spioni mici care seamana cu furnicile:)) D'aia are telefoanele ascultate, mai ales cand trebuie sa ia paine, rosii si lapte de 40 de grade pentru petrecerea timpului liber in functia importanta de presedinte de partid. Care partid dom'le???

    RăspundețiȘtergere
  3. Luna viitoare jumatate din personal....pleaca.

    RăspundețiȘtergere
  4. unde? se infiinteaza un nou PNL?

    RăspundețiȘtergere
  5. ANDREEA LAMBRU s-a împăcat cu fostul ei iubit după divorțul acestuia de Ana Maria Burchel pe care a prins- o în pat cu spp-istul Vasile Nalbaru!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...