marți, 10 mai 2011

EXCLUSIV : Andreea Lambru si-a vazut visul cu ochii: a ajuns secretar general adjunct al PNL


Crin Antonescu ne surprinde in fiecare zi cu deciziile pe care le ia si parca nimic nu mai pare impotriva firii. Chiar daca ultimele decizii luate de Antonescu a bulversat toata lumea din PNL acestea continua.
Ultima gaselnita a lui Antonescu este desemnarea consilierei lui Radu Stroe in functia de secretar general adjunct. Conform unor surse din PNL, Andreea Lambru(foto), caci despre ea este vorba, i-ar fi santajat pe mai-marii PNL ca nu le da acestora pe mana arhiva partidului si in acest caz trebuie sa fie pusa in ditamai functia. Lambru a fost sustinuta in demersurile sale si de Stroe care auzim ca in aceste zile isi pregateste birou in sediul din Kiseleff.
Dar cine este Andreea Lambru si ce o recomanda pe aceasta sa aterizeze in aceasta functie: este nascuta in Bucuresti la data de 12.04.1985. A absolvit Universitatea Romano Americana in anul 2008 si nu mai stim daca a sfarsit cu masterul la care era inscrisa la aceeasi universitate. Economist de profesie, domnisoara Lambru a avut o ascensiune politica fulminanta. Membru PNL din anul 2008, a facut parte din delegatia Filialei Teritoriala sector 4 la Congresul PNL din 20-21 martie 2009.
A condus in calitate de sef de campanie echipa PNL din sectorul 4, la alegerile locale din iunie 2008, fiind cel mai tanar sef de campanie la nivel national.
La alegerile parlamentare din toamna anului 2008, a fost sef de campanie in Colegiile 8 si 17 Camera Deputatilor din Bucuresti. Andreea Ioana Lambru, a lucrat la agentiei de publicitate Prospero ca proiect manager in cadrul Departamentului BTL-organizare evenimente intre anii 2006-2009 si la ADPP sector 4 intre anii 2005-2006.
La un moment dat indeplinea functia de Director de Cabinet al Secretariatului General al PNL, adica a lui Radu Stroe. Nu stim ce a recomandat-o pentru a fi desemnata membru al Consiliului de Administratie al S.C. Administrarea Domeniului Public si Privat Sector 4 S.A. din luna august 2008.
Si ne intrebam daca toate acestea sunt motive suficiente pentru a ocupa vremelnic aceasta functie in secretariatul general al PNL.

UPDATE: Ca o consecinta a acestei decizii, absurde pentru unii, cativa membri cu state vechi in PNL, au amenintat cu demisia din partid. Prima care a facut acest pas este Teodora Bertzi iar modelul acesteia a fost imprumutat si de altii.

46 de comentarii:

  1. A recomandat-o orele petrecute in secretariatul general pe genunchii dlui Stroe si a altor lideri importanti ai partidului. Santajul poate fi adevarat. Ca sa propui in aceasta functie tocmai o pipita din cele condamnate de dl Antonescu in campania electorala este lesne de concluzionat ca ar pute fi adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca bine spui. Sint in partid domni si doamne cu greutate si care chiar au insemnat ceva pentru acest partid iar Crin considera ca echipa Helvic - Lambru este cea mai potrivita sa conduca secretariatul general, imi este rusine ca sint liberal.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pacat de dl Antonescu ca intradevar promoveaza pipite in partid. Cu o vechime de cativa anisori, de la simpla secretara, fetita asta nici sa scrie bine nu stie, sa ajungi secretar general adjunct in locul lui Ion Brad este halucinant.

    RăspundețiȘtergere
  4. A fost intradevar santaj dar nu pe arhiva in principal ci pe bani. Pe banii din fundatia partidului. Stroe a dat Andreei drept de semnatura.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eugen Brasoveanu10 mai 2011 la 22:47

    Daca stirea asta este adevarata, demisionez di PNL! Daca fatuca asta care este agramata a ajuns secretar adjunct al partidului oare pe cine v-a promova Crin Antonescu daca v-a ajunge presedintele Romaniei?? Il v-a santaja aceasta PIPITA sa o puna ministru in locul Elenei Udrea?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O fi ea agramata, dar zau ca "va" se scrie fara cratima! Si ai avut 3 incercari, toate nereusite :)

      Ștergere
  6. Ha, ha, ha...cu Andreea si Helvic in frunte vom avea victorii multe!! M-au trezit colegi sa citesc stirea asta fulminanta. Avem nevoie de un Congres fratilor si cat mai degraba!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai ati avut un congres si, la care v-ati facut de cacao !!!!! Nici macar demnitatea n-o mai aveti . Daca pipita asta , de'i zice Andreea Lambru , a ajuns unde'a ajuns , inseamna ca-i tare tipa si-a facut-o cu ochii ei - care-s ai naibii de frumosi (!) - si , cu pizda ei, versus creierul vostru ( daca-l mai aveti ). Well done, Andreea !

      Ștergere
  7. ....cu Lambru acolo o sa stie Moisescu si Stroe tot ce misca in secretariatul general. E negociata strategic gagica!

    RăspundețiȘtergere
  8. A condus pe naiba la sectorul 4. Nici nu stie bine cu ce se mananca o campanie electorala. Poate stie cu se multumeste seful dupa o zi de lucru si cam atat.

    RăspundețiȘtergere
  9. deci asta este echipa care ne conduce Hellvig - Lambru!! Cred ca o sa castigam alegerile de pe ........Venus.

    RăspundețiȘtergere
  10. Crin antonescu si-a pierdut mintile daca a facut asta sau e santajabil. si intr-un caz si in altul imi este jena ca sint liberal.

    RăspundețiȘtergere
  11. Iata noua echipa de conducere a PNL:

    Crin Antonescu
    Eduard Hellvig
    Mihai Voicu
    Rares Manescu
    ANDREEA LAMBRU
    Dan Mihalache
    Dan Radu Rusanu
    + cativa baronasi locali care NU comenteaza si care voteaza docil tot ce li se propune.

    sint eu...nebun sau este cea mai slaba echipa liberala din toate timpurile???

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamne, fata asta nu este una din pipitele cu care Balasescu isi facea de cap "pe canapeaua lui Crin"?

    RăspundețiȘtergere
  13. Uite pe cine a pus dl Antonescu il locul lui Ioana Costescu. Nu este Andreea cea care "aveau grija" la un moment dat trei liberali in acelasi timp: Balasescu, Stroe si Dian Popescu ?

    RăspundețiȘtergere
  14. Partidul Poporului11 mai 2011 la 09:21

    Incepe sa imi placa atmosfera de la PNL.

    RăspundețiȘtergere
  15. e uite asa ajung fetele bine
    urmeaza restul
    donsoara aia blonda e pe lista

    RăspundețiȘtergere
  16. Crin transforma PNL intr-un partid de tute!

    RăspundețiȘtergere
  17. ba deci ma disperati!Cum naiba astia de la stiri neconventionale afla toate mizeriile din partidul asta desi toata lumea cica se chinuie sa tina secret. Mai bine ii luati pe baietii astia de la site de partea voastra si gata ati rezolvat smecheria. E de cacao sa aflam de aici ce se intampla la noi in partid.

    RăspundețiȘtergere
  18. pe mine nu ma intereseaza acest blog sau comentariile de pe el, dar daca aceasta pitipoanca este cu adevarat secretar general adj. atunci demisionez din acest partid de rahat.

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu nu cred ca dl Mihalache si dl Helvig accepta sa fie colegi cu aceasta amarata de secretara.

    RăspundețiȘtergere
  20. Teodora Berzti a inaintat demisia sa dlui Antonescu din cauza de Lambru. Daca Lambru nu pleaca demisia devine efectiva.

    RăspundețiȘtergere
  21. Lambru incaiera PNL. Nimeni nu vrea sa fie condus de secretara lui Stroe. Crin trebuie sa ia cat mai repede o decizie.

    RăspundețiȘtergere
  22. Va dati seama cand o sa apara Andreea cu fusta scurta si burtica goala la negocierile cu PSD?? Ii spargem!

    RăspundețiȘtergere
  23. Greata este cuvantul care imi vine in minte!

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu ma mai regasesc in PNL. A devenit un partid de pipite si canapele erotice.

    RăspundețiȘtergere
  25. am trimis in organizatii un tabel pentru semnaturi in vederea demiterii acestei domnisoare.

    RăspundețiȘtergere
  26. Baieti,puneti mina si munciti....agramatii vad ca-i acuza pe altii si nu le este rusine.Prefer o figura simpatica si ascultatoare celor care nu stiu decat sa critice dar nu fac nimic concret pt PNL

    RăspundețiȘtergere
  27. Anonim spunea...
    Uite pe cine a pus dl Antonescu il locul lui Ioana Costescu. Nu este Andreea cea care "aveau grija" la un moment dat trei liberali in acelasi timp: Balasescu, Stroe si Dian Popescu ?
    Draga Anonim cred ca ai vrut sa scrii Andreea cea DE care "aveau grija " 3 liberali
    Ma intreb daca era o doamna cu o varsta mai respectabila...gen 50 de ani in aceasta functie
    mai erau atatea comentarii de prost gust..de unde stiti ca e agramata si pipita...o cunoasteti cu totii atat de bine?
    POATE E CEVA DE CAPUL EI...DE CE NU DATI O SANSA TINERETULUI...

    RăspundețiȘtergere
  28. Eu nu am primit încă tabelul, dar dacă îl primesc semnez fără nicio ezitare. Cineva își bate joc de partid!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. Crin-Helvig-Mihalache-Andreea Lambru...echipa de vis a PNL.

    RăspundețiȘtergere
  30. Lambru este tanara speranta de la PNL. Deci, viitorul PNL sta in mainile aceste mirabolante Pipite!

    RăspundețiȘtergere
  31. Patriciu isi face partid. Ieri a facut sedinta de constituire la firma.
    In iunie jumatate din functionarii de la partid for fi disponibilizati. Din pacate Lambru nu se numara printre cei care vor fi dati afara!

    RăspundețiȘtergere
  32. ce mai face cristina. O betie ceva?

    RăspundețiȘtergere
  33. pai abia acum incep orgiile ca doar i-a venit colega de petreceri. sa vezi distractie.

    RăspundețiȘtergere
  34. Disponibilizari masive la PNL. Partidul nu isi mai permite intreg aparatul tehnic. o parte au fost deja dati afara iar restul urmeaza. Strategia este: ii dai ceva de facut, esti nemultumit si il dai afara.

    RăspundețiȘtergere
  35. Cum spunea cineva mai sus, de unde stti voi ca e agramata sau pipita, poate e foarte capabila, oricat de sugatoare de p.. prin batista ar fi, nu avea cum sa satisfaca toata hoarda de sefi cu care a lucrat, fizic vorbind. Cred ca toti sunteti niste bosorogi frustratii si incapabili intrebandu-va tamp.. cum plm o reusit asta asa de repede sa ajunga aici si io cati ani amm...si nimic. Poi bah.. e diferenta de educatie nu conteaza varsta...e ca atunci cand un bosorog se mira ca un miriapod de 23 de ani are casa masina si etc... ca el cimpalacul nu o reusit intr-o viata...inca o data e dieferenta de educatie.

    RăspundețiȘtergere
  36. Bomba frate ANDREEA LAMBRU este Secretar General Adjunct al PNL!!!!!
    Rusine Crin Antonescu!!!!
    Ma intreb daca tie nu iti crapa obrazul de rusine in fata lui Mihai Balasescu pentru asta!!!

    RăspundețiȘtergere
  37. Rusine! Pipita asta a fost adusa in PNL de Mihai Balasescu a carei iubita era pe vremea aceea! Dar ca secretara nu cu scop politic! Pe scurt omul care cam simtise ca domnisoara cam zburda pe campii a hotarat sa o aiba langa el! Numa ca ea a hotarat sa aiba o existenta si mai linistita langa Radu Stroe! Si cum pipita voia posetute si pantofiori a dat iama in liberali vezi cazu Tucan de la Constanta si Dian Popescu de la Gorj! Imi este scarba ca un astfel de personaj este SG adj in locul unor oameni ca Balasescu si Brad! Dar parca numai ea? Ce ziceti de caricaturile Conservatoare si Pesediste de Mihalache, Helvig, Nicolaescu si Gorcea??? Rusine Antonescu sluga a lui Rares Manescu sponsor al Adinei!!!

    RăspundețiȘtergere
  38. baieti !! sa va dau inca o veste bomba ! aceasta pipita va fi cit de curind numita director comercial in cadrul ra-apps la propunerea lui radu stroe ! rusine p.n.l !!!! ati luat amanta lui brinza si o aduce-ti pe aceasta "" domnisoara cu experienta in domeniu ""!!!

    RăspundețiȘtergere
  39. Este cumva fiica unui colonel de securitate?

    RăspundețiȘtergere
  40. Banca lui Antonescu, daca ar putea vorbii..., asta-i stilul lui, dupa el sa vina si altii, de aceia nu ii era teama celui prins ( convorbirea telefonica ) asa s-a ajuns sa aiba functii cele necesare celor din parlament !

    RăspundețiȘtergere
  41. Banca lui Antonescu, daca ar putea vorbii..., asta-i stilul lui, dupa el sa vina si altii, de aceia nu ii era teama celui prins ( convorbirea telefonica ) asa s-a ajuns sa aiba functii cele necesare celor din parlament !

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...