vineri, 11 martie 2011

Antonescu despre Adriana Saftoiu: Femeia pedista, moralista second-hand scoate tipete ascutite


"Tipete ascutite scoate si doamna Saftoiu. Alta femeie pedista, actualmente PNL, moralistă second-hand achiziţionată pe vremea Dinu Patriciu si Calin Popescu Tariceanu sau invers, n-are importanta. Doamna Saftoiu îmi spune mie ca trecutul conteaza, ca sa vezi. Nu mai spuneti doamna Saftoiu, mie imi spuneti? Dumneavoastra imi spuneti? Trecutul conteaza. Poti sa spui ca nu conteaza? Nu poti", a declarat liderul PNL, facand trimitere la fosta functie a Adrianei Saftoiu de consilier al presedintelui Traian Basescu. Anterior, liberalul o ironizase pe democrat-liberala Sulfina Barbu pentru reactia in cazul Voiculescu. "Am vazut ieri cum cateva voci teribil de prestigioase in materie de anticomunism si securism au tipat ascutit. Femeile pediste mai intai. Doamna Sulfina Barbu. Am vazut multe, dar mi se pare incredibil sa ma someze Sulfina Barbu nu stiu ce sa-i fac lui Dan Voiculescu, domnia sa care (...) a fost ani de zile, cred ca mai e si acum asociata cu un ofiter de Securitate, domnul colonel sau ce e, Silvian Ionescu si care nu are nicio vina in discutia asta. Adica ne putem asocia cu securisti cu acte in regula, cu ofiteri, putem face afaceri frumoase in vreme ce conducem unul Ministerul Mediului, unul Garda de Mediu, putem sa facem bani frumosi, putem sa fim la partid, nu putem sa suportam teribila dezvaluire ca Dan Voiculescu a colaborat cu Securitatea. Sulfina Barbu. Live", a ironizat-o liderul PNL pe democrat-liberala.

39 de comentarii:

  1. Ma bine isi face ordine in propriul partid, ca iar umbla Balesescu liber prin sediu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Inteleg ca Adelina este adanc implicata in fraudarea alegerilor de tineret. Maine va explic si cum v-a face acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe Cristina am vazut-o si eu "euforica", era ori dupa o betie crunta, ori trecuse pe la gradina etnobotanica. Inconstiienta !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. degeaba scrieti ca niste cretine. Ioana Costescu a zis ca nu o intereseaza aceste comentarii si mai ales de pe acest blog.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aproape toate fetele de la biroul de presa sint din Teleorman si raspund la comenzile Adelinei si ale lui George Dumitrica, care stiu tot ce se intampla acolo. Cristina este omul de legatura. Si noi credeam ca cei din sectorul unu sint rai!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. cat despre Balasescu, poate au cumparat o canapea noua si trebuie testata.

    RăspundețiȘtergere
  7. Să vă ia necuratul pe toate! din cauza descreieratei de Cristina, care se poate să și se drogheze, după cum se poartă, o să o pățim toate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ne prefacem ca nu stim?? Nesimtita de Flori a scris si scrie in continuare pe blog. Poate ii place Marian si se oftica. I-al fato si fa ce vrei cu el.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nici sa scrii nu știi Lili!

    RăspundețiȘtergere
  10. Uite ce are in ograda dl Antonescu. Un birou de presa isteric, pe alocuri etnobotanat si manelizat. Si peste toate acestea, Oana Sima trece ca o boare: inodora, incolora, abramburita. Iar Patrona, am numit-o pe Ioana, isi da ifose de top-manager!

    RăspundețiȘtergere
  11. Si toate comentariile acestea, pentru ca Cristina este nimfomana si nu iarta nici un barbat care trece pe langa ea.

    RăspundețiȘtergere
  12. aud ca vin restructurări.

    RăspundețiȘtergere
  13. privind pe Croi aceste zile, sint convinsa ca ia etnobotanice. e mult schimbata. rade si se comporta ca o ...paparuda. ferească Domnul!

    RăspundețiȘtergere
  14. ia ma-ta etnobotanice. mai taceti din gurile alea tatelor ce sunteti
    in loc sa aberati pe bloguri mai bine ati munci ca de aia sunteti platite

    RăspundețiȘtergere
  15. Cristina nu fi prost crescuta, ca nu vorbești cu retardații tai de la bloc, cu care bei tu pana la 6 dimineața. O vânzătoare de Boutique tot vânzătoare rămâne! O sa te întorci la meseria asta fetiță, dacă te mai comporți asa.

    RăspundețiȘtergere
  16. azi Flori, nu te-ai "cuplat" tu, ca sa fiu eleganta, cu Marian vara trecuta? Nu v-a prins Lili in camera de jos in duminica aceea? De ce nu stai tu in banca ta si vorbesti de altii???

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca ma apuc si eu Oana sa scriu tot ce stiu despre tine ti-ar place???

    RăspundețiȘtergere
  18. uite cine vorbește: alcoolica și nimfomana satului! dacă fac o lista cu băieții la care te-ai dat, constatam ca locul tău este într-un bordel nu la PNL. Isterico!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. dar cate orgii sexuale pe acolo

    RăspundețiȘtergere
  20. ha, ha, ha, deci Oana Sima a luat-o pe Cristina în bărcuța ei la "produs". Uite asa ne plătim datoria din campania prezidențială! sa dea și Oana un procent la partid!

    RăspundețiȘtergere
  21. Cristinuta mama, daca ai vrut tu sa te dai la Mihai Voicu ce sa mai comentam. Asta spune tot. Nu esti intreaga la minte.

    RăspundețiȘtergere
  22. de parca Dana nu s-a dat la George Tuță.

    RăspundețiȘtergere
  23. vineri, noi dezvăluiri!

    RăspundețiȘtergere
  24. Tampitelor care scrieti aici! Bagati-va intr-o debara si paruitzi-va acolo daca nu va suportati intre voi! Injurati-va, scuipati-va etc. si gata va trece si va potoliti. Nu mai patati imaginea institutiei in public ca niste retardate! Bagati-va mintile in cap!

    RăspundețiȘtergere
  25. Cine spune ca blogul trebuie ignorat se afla intr-o totala eroare!Cine nu vrea sa-l bage in seama, respectiv, Ioana Costescu, face o foarte mare greseala.
    Oare ce fel de organizatie este cea care nu-si poate conduce oamenii? Cea care e vopsita doar pe afara, dar da chics in toate? PNL!!!...hahaha

    RăspundețiȘtergere
  26. Sa va povesteasca Lili cum a prins-o pe Flori peste Marian la noi in sediu. Pe Flori o intereseaza de altii, dar nu se vede pe ea. Ce panarama de fata.

    RăspundețiȘtergere
  27. Iar Oana Gugiu se comporta ca o proasta si o stricata de femeie!

    RăspundețiȘtergere
  28. Ce pile are Cristina asta dacă o lasă Oana Sima sa dea peste cap un departament întreg?

    RăspundețiȘtergere
  29. Pile pe naiba, se culca cu Beny Dumitrica si poate o pune si Oana la produs cum s-a scris aici!

    RăspundețiȘtergere
  30. o cunosc pe Sima. ea nu poate gestiona nimic deci acolo este problema departamentului. cat despre Lili, este doar o gasculita neinsemnata.

    RăspundețiȘtergere
  31. eu as vrea sa stiu cine e flori

    RăspundețiȘtergere
  32. bine, nu mai scriu. dar daca o mai vad pe Cristina Croitoru ca se da la barbati insurati sau logoditi, sau mai vine ametita la birou, scriu chiar tot ce stiu despre ea si amicele ei.

    RăspundețiȘtergere
  33. Mai vrem dezvăluiri. Oricum fata asta va fi data curând afara. Nu ii place lui Mihai Voicu de ochi ei.

    RăspundețiȘtergere
  34. asteptam dezvaluiri, dezvaluiri, dezvaluiri

    RăspundețiȘtergere
  35. Azi a expirat termenul. Așteptăm dezvăluirile.

    RăspundețiȘtergere
  36. Asta este numai mana lui Flori. Ce caraghioasa credea ca nu se afla. Hacherita Flori!

    RăspundețiȘtergere
  37. Ce dracu aveti mai cu Balasescu gaste proaste!! Omul nu a mai calcat in sediul central din septembrie de cand si-a prezentat demisia! Da voi nimic Battman, Bettmen, ...

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...