luni, 27 septembrie 2010

Rachida Dati a confundat inflaţia cu felaţia


Eurodeputata Rachida Dati, fost ministru al justiţiei în Franţa, a fost nevoită să-şi ceară scuze în mod public, după ce a confundat inflaţia cu sexul oral, relatează Daily Mail. În vârstă de 44 de ani, Rachida Dati este poreclită adesea "Rachida Barbie", pentru că are dificultăţi în a înţelege chestiunile politice complicate, precizează cotidianul britanic. "Nimeni nu se aştepta însă la extraordinara greşeală pe care a făcut-o duminică la postul de radio Europe 1", adaugă publicaţia. Întrebată despre profitabilitatea fondurilor de investiţii străine în perioade de nesiguranţă economică, Dati a spus: "Văd că unele dintre ele caută profituri de 20 sau 25%, într-un moment când felaţia este aproape inexistentă". Cerându-şi scuze pentru stânjenitoarea greşeală pe pagina ei de Facebook, Rachida Dati a spus: "Lucrurile acestea se întâmplă când vorbeşti prea repede într-un astfel de program. Din păcate, acesta este singurul mesaj politic care a fost receptat pe tama unui subiect atât de serios", a adăugat Dati. Luni, eurodeputata a comentat şi la RTL gafa ei, fără a-şi pierde simţul umorului, repetând că totul s-a petrecut pentru că a vorbit prea repede. "E bine, totuşi, că am făcut să râdă pe toată lumea", a spus Dati izbucnind în râs. Proaspătă mămică, Rachida Dati a fost eliminată din guvernul lui Nicolas Sarkozy anul trecut, din cauza incapacităţii de a se achita de sarcinile complicate ale unui ministru al justiţiei, dar şi din cauza naturii ei frivole, precizează Daily Mail. Ea apărea frecvent pe coperta revistelor îmbrăcată în rochii ale unor designeri celebri şi a întreţinut misterul în jurul tatălui fetiţei ei, astfel încât s-a ajuns la speculaţii potrivit cărora chiar Sarkozy ar fi fost părintele copilului. Luni de zile Dati a fost o rivală pentru cea de-a treia soţie a lui Sarkozy, Carla Bruni, ambele disputându-şi locul din domitorul Palatului Sarkozy, scrie Daily Mail. Când Dati ar fi fost "surghiunită" de Sarkozy la Parlamentul European, se spune că ar fi vărsat râuri de lacrimi. O carte recent apărută susţine că Bruni ar fi primit în martie un dosar de la poliţie şi securitate - incluzând liste de convorbiri telefonice şi SMS-uri - care dovedea că Rachida Dati şi Sophie Douzal, fosta cumnată a preşedintelui, au răspândit zvonuri incomode despre viaţa amoroasă a primei doamne.

3 comentarii:

  1. mda
    a comis-o rau
    dar chiar nu e o Barbie fara neuroni
    macar francezii au simtul umorului un pic diferit
    iar simtul ridicolului le lipseste

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei hai! A comis-o si sa nu-i ridicam in slavi pe francezi si nici sa-i consideram "supraoameni". Daca era in locul ei Eba probabil ca nu facea decat sa intareasca parerea tuturor, dar de la un fost ministru de justitie este categoric inadmisibil.

    RăspundețiȘtergere
  3. Andreea Lambru pentru noi este Elena Ceausescu doi!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...