joi, 30 septembrie 2010

Miniştrii guvernului din umbra PNL au cotizat, la liberali, pentru a-şi câştiga o poziţie virtuală


Aspru criticat de Călin Popescu Tăriceanu şi de Ludovic Orban, guvernul din umbră al PNL lansat la apă de preşedintele Crin Antonescu - care se visează viitor premier- are un preţ.
Tăriceanu spunea despre acest guvern că "eu nu cred în aceste formule, care uneori sunt vehiculate, cu guverne de tehnocraţi. Guvernul care a fost prezentat conţine o serie de nume ale unor tehnocraţi care nici măcar nu sunt nişte somităţi în domeniile respective, lucru ce mă face să mă întreb care poate să fie legătura între valorile, principiile, ideile liberale, în ceea ce priveşte proiectele de interes public, şi capacitatea acestor oameni de a crede în aceste valori şi de a le transpune în practică". Ceea ce este poate interesant în legătură cu acest guvern este preţul pe care l-au plătit doi dintre nominalizaţii guvernului din umbră. Probabil că şi ceilalţi membri ai guvernului din umbră au cotizat însă documentul în posesia căruia am intrat demonstrează că, cel puţin pentru unii liberali, criza nu a lăsat urme. Spre exemplu, despre viitorul posibil ministru al Sănătăţii Victor Voicu fostul lider al PNL Călin Popescu Tăriceanu spune că "este preferat un general în retragere, de care nu am auzit să fi făcut mare lucru în domeniul sănătăţii, decât că s-a ocupat de Comisia de atestare a medicamentelor". Probabil că Tăriceanu nu a auzit că Voicu a vărsat în visteria partidului suma "modică" de 51.600 RON. Aceeaşi sumă, 51.600 RON, a vărsat-o şi cel care a fost nominalizat pentru portofoliul Apărării: Corneliu Dobriţoiu.

21 de comentarii:

  1. Vezi ca respectivii au cotizat si la Adina Valean Antonescu. Ca puteau dona aceste sume si Vosganian, Fenechiu, Rusanu sau Chitoiu, dar ei nu au trecut pe la cine TREBUIE!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Andreea Lambru o sa ii daruiasca lui Stroe un copil. Felicitari fericitului cuplu!

    RăspundețiȘtergere
  3. sigur ca au cotizat. nu trebuie sa aibe PNL de unde plati salariul (2900 RON), masa, si mai ales reparatiile masinilor accidentate de Andreea Lambru?

    RăspundețiȘtergere
  4. de cand partidul este condus de Moisescu-Costeasca-Stroe-Lambru sa ales praful de el. Tot la 18 % de 2 ani de zile. Doar inainde de sedintele importante mai apare cate unul umftat cu pompa sa se potoleasca fraierii!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Se confirma Lambru este însărcinata!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Doar atât a costat UMILIREA membrilor PNL, care au aflat din presa propunerile pentru propriul guvern?

    RăspundețiȘtergere
  7. Si dacă este însărcinata, ce!? Sunteți geloși cumva? Va pune Orban sa scrieți, va plătește?

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa vedem cât o sa ii mai convină IOANEI COSTESCU sa fie asociata cu Andreea Lambru. Este clar ca intre Balasescu și Lambru pe de o parte și postacii de pe acest blog pe de alta parte, exista polițe mai vechi de plătit. Sunt curioasa cât va mai rabda Ioana, care totuși muncește pentru partid, ca numele ei, al lui VLAD MOISESCU și al PNL, sa fie terfelit de războaiele personale ale Andreei Lambru. Pe de alta parte pe Stroe îl înțeleg ca ii ia apărarea. Cine se mai uita la el dacă pleacă Andreea înapoi la PSD, de unde a pescuit-o Balasescu!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. sa dispara odata jigodiile de la sectorul 1, care au monopolizat PNL! si sa si-o ia cu ei si pe Andreea Lambru

    RăspundețiȘtergere
  10. La Registrul de casa nu au acces decât 3 persoane.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ca sa nu mor prost, care este avantajul de a fi membru al acestui guvern din umbra? Nu inteleg de ce o astfel de pozitie ar trebui "platita" cu 51600 RON (mama, ce suma, nu 50, nu 55), ce avantaje aduce ea? Si din cate vad, sumele sunt platite in contul partidului, nu la Lambru, Stroe sau altcineva, nu de alta dar ma indoiesc ca se achita si cotizatiile asa. Ca sa nu va mai fac un desen cum pot veni si eu cu un registru de casa fara semnatura si/sau stampila pe care sa scrie ca a luat Tariceanu avans 30000 de RON pentru mers la curve, ca Excel-ul nu e asa de complicat si hartia suporta orice.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai George Tuta, inteleg ca esti platit sa comentezi si sa iei apararea lui Lambru, dar te injosesti pe tine baiatule.

    RăspundețiȘtergere
  13. Brad se chinuie sa afle cine a copiat registrul de casa. El este în format electronic în doar 2 laptopuri de la partid. Are și un suspect.

    RăspundețiȘtergere
  14. Oricum, dobitocul care a plasmuit aceasta hartie tembeloida ar trebui sa cunoasca suficienta contabilitate (adica minimal) ca sa realizeze ca atunci cand vorbest de plati vorbesti de debit si, reciproc, incasari=credit. Deci "incasari debit" si "plati credit" este la categoria non-sens cu premeditare. PD-L-ul, hai, performati mai bine, ca se poate!

    RăspundețiȘtergere
  15. Porecle noi:
    Vlad Moisescu = Procurorul
    Ioana Costescu = Matroana
    Stroe = Marinarul
    Crin = Hitler
    Brad = Sluga
    Lambru = Pramatie mica
    Alexandra = a lu Brad
    Balasescu = Labasescu

    RăspundețiȘtergere
  16. au găsit vinovatul. este fostul contabil!

    RăspundețiȘtergere
  17. Domnu STROE nici nu știi, cât de mic începi sa fii!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Balasescu a luat bataie de la bodygarzi intr-un club din Baia Mare sambata!Era beat si s-a luat de o fata de 17 ani! Ca urmare prietena lui l-a aruncat in strada! iar este pe drumuri

    RăspundețiȘtergere
  19. Lambru si Stroe se cearta pe copil! Andreea vrea sa renunte la el, Stroe i-a propus un cont gras pe numele lui, daca il v-a pastreaza!

    Indragostiti nu gluma.

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

    RăspundețiȘtergere
  21. Bordel au făcut Stroe, Brad și Balasescu din acest partid.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...