joi, 16 septembrie 2010

Despre cronica unei sinucideri politice

13 comentarii:

  1. Mi se pare super si la obiect!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeule!!! Il preferam pe Balasescu la transporturi macar este liberal

    RăspundețiȘtergere
  3. Tariceanu stim ca poti sa ne scapi de hotenhoti

    RăspundețiȘtergere
  4. Pnl trezeste-te! Alungati gasca Antonescu Moisescu Costescu lambru Brad Stroe

    RăspundețiȘtergere
  5. Vad ca il tot pomeniti pe Mihalache. Habar n-aveti cu cine v-ati incaltat in partid...Asta e prieten bun cu Maior, de altfel la Ziua Americii au si venit impreuna...sunt poze...are pile prin Parchet si servicii...Scapati de el, cat mai puteti!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Crin propune-o si pe Andreea Lambru la Incultura sau la Prestari sexuale!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mihalache sef la SIE sa tina relatia cu Parlamentul Europeam

    RăspundețiȘtergere
  8. Nasa ioana Costescu la SRI

    RăspundețiȘtergere
  9. Helvig la Trasporturi? si fenechiu ce spune ? dar Ruseanu?

    RăspundețiȘtergere
  10. Decat Fenachie sau Orban mai bine Helvig. Vosganian are demisia scrisa!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Crin s-a prostit rau de tot

    RăspundețiȘtergere
  12. usine sa va fie! Ati platit datoriile personale cu functii la partid!!! Gorjul este acum al PD-ULUI!! POPESCU DIAN este o boarfa securisto-pedista!! Stroe RADU si curva lui sunt o rusine pentru PNL. L-au facut presedinte pe amantul Andreei Lambru si sponsorul lui Stroe Radu si l-au platit pe Stroe IONUT cu functia lui Balasescu pe care Lambru nu s-a lasat pana nu a scapat de el, ca doar afecta relatia cu sefu stroe si se mai prindea de magariile ei!! Metoda ei? IMBATABILA!! Cucerea persoana, se culca cu ea, ii ia banii si apoi ii da o funtie!! De exeplu presedinte la gorj!! Treziti-va dl Antonescu ca ramaneti fara partid pe mana curvistinei! Lambru si Stroe au nenorocit Gorjul, Constanta,Dambovita si lista continuua!! Cat de cinici pot fi cei doi? Pai dupa ce i-a rezolvat toate problemutele Balasescu a fost eliminat de Raducu Stroe la cererea Mironositei Andreea Lambru foata sa logodnica trecuta la un nivel superior dupa ce a curatat cat a putut de la Balasescu! Nu nefericitul ala este problema partidului domnule presedinte si domnilor din Biroul politic ci Andreea Lambru, Radu Stroe, Moisescu, Ioana Costescu, Bradut si gasca lor. Balasescu??? un om care a crezut prea mult in oameni in prietenie si partid care era casa lui atat la propriu cat si la figurat. Lacrimile din ochii lui cand a plecat de la Mamaia au distrat pe unii dar multi au inteles ca el pleca din familia lui alungat de cei pe care ii iubise! A fost alungat ca sa aibe Lambru liniste! Felicitari dl Antonescu ati rezolvat problema prin alungarea lui Mihai!! E bine de acum canapeaua este in siguranta!Lambru are apartament in Tei, Stroe vila in Vatra, iar Dian hotel la Ticleni. Partidul insa se duce dracului.
    O persoana careia inca ii pasa!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...