joi, 23 septembrie 2010

Antonescu,despre atacul lui Băsescu: "Ţara asta e condusă de un derbedeu"


Liderul PNL Crin Antonescu neagă că ar fi fost pus vreodată pe listele de la parlamentare de către preşedintele Traian Băsescu, aşa cum afirmă acesta, şi adaugă că şeful statului este un "derbedeu" dacă a ajuns să mintă şi să-l califice pe şeful PSD Victor Ponta drept "maimuţică".
"Traian Băsescu nu a facut niciodată listele la PNL, nici macar Theodor Stolojan nu le-a alcătuit", a comentat Antonescu miercuri seară la Realitatea TV declaraţia şefului statului că l-ar fi ajutat pe actualul lider PNL punându-l în 2004 pe listele filialei Bucureşti ale Alianţei DA la parlamentare.
Antonescu a vorbit şi despre apelativele pe care Băsescu i le-a adus lui Victor Ponta. "Faptul că avem un preşedinte care minte în felul acesta, care se referă la celălalt fruntaş al opoziţiei cu un termen ca arată că totuşi ţara asta a ajuns să fie condusa de un derbedeu", a mai spus preşedintele liberalilor.

11 comentarii:

  1. Din limbajul superacademic al presedintelui PNL care se ataca repede cand amicul din PSD a fost catalogat ca atare: derbedeu!!!ufffffff....ce ne doare!

    RăspundețiȘtergere
  2. invata si Crin de la Ioana Costescu. Nu este ea cea mai triviala fiinta din PNL!

    RăspundețiȘtergere
  3. A-ti vazut ce teapa si-a luat Brad? Pe slugi nimeni nu da 2 bani.

    RăspundețiȘtergere
  4. ha ha ha, saptamana viitoare apar pozele cu Balasescu. Cine le-a facut? Mult iubita si stimata Andreeeeeeea Lambru.

    RăspundețiȘtergere
  5. Patru dintre miniștri lui Crin, au și fost chemați la "discuții" de Moisescu. Aud ca doi dintre ei, au cotizat deja la Radu Stroe câte 15.000 de euro.

    RăspundețiȘtergere
  6. Au fost 3 cu 15.000 si nu la Stroe ci la Bradut.

    RăspundețiȘtergere
  7. cit cred cei de la secorul 1 ca ii vom mai tolera? isi bat joc de partid si de liderii nostri, a ajuns o nulitate si cum bine zicea cineva, o sluga ca si Brad sa se poarte cu partidul ca administratorul de mosie. pacat de Alexandra ca se .... cu sluga. Vad ca sediul central a devenit un bordel in toata regula.

    RăspundețiȘtergere
  8. Saptamana trecuta, o secretara a intrat din greseala peste Andreea si Stroe. Jenant a fost ca Andreea era pe genunchii lui Stroe! Pana acolo au ajuns cu promiscuitatea colegii nostri din Aviatorilor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu este jalnic ce face proprietara bloguletzului asta, probabil asta e sarcina ei direct de la shefa Udrea. Asta este treaba, pentru asta e platita, asta face. Hidos este ce fac anumiti "anonimi" pe aici, cica liberali, care se balacesc in noroi mai ceva ca cei mai jalnici oranjgutani spalati pe creier si platiti la numarul de postari. Asa va place sa dati cu rahatul in ventilator si dupa aia sa ziceti ca altii sunt de vina, jigodiilor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Scandal in Aviatorilor. Stroe avertizat de Moisescu sa o "doseasca" pe Lambru. Aceasta ameninta cu demisia. Balasescu (culmea) ii cere lui Stroe sa o dea afara!

    RăspundețiȘtergere
  11. Surprizaaaa! A învățat Andreea Lambru sa scrieeee. Pana acum, 99% din adresele semnate de Stroe aveau greseli stupide de ortografie si gramatica. Daca mai sta vreo 10 ani la SG, pe genunchii lui Radu, o sa fie "formula as" la comentarii pe bloguri!!! Doar nu va închipuiți ca cineva ii ea ei apărarea pe bloguri!!!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...