vineri, 13 august 2010

Popescu de la PNL sector 2 trimis la televizor să se facă de băşcălie


Nu-i aşa că figura lu' nenea nu vă spune nic? Am avut ghinionul ca în această dimineaţă să dau peste el "pe sticlă" unde se bâlbâia cu o mare măiestrie(de muuuult nu am mai văzut un asemenea personaj), era pe dinafara subiectelor şi din când în când îşi mai ridica sprânceana stângă. În rest, a dat cu stângul-n dreptu' lucru remarcat finuţ chiar şi de moderatoarea emisiunii.
Pe nenea îl cheamă Cristi Popescu, este preşedinte al PNL sector 2 şi a ajuns să fie trimis la tv doar pentru că la ultimul Congres al liberalilor a votat cu cine trebuie. Aaaaa...şi mai are un atuuu. I-a luat locul lui Dragoş Dincă(fost preşedinte interimar) deşi acesta din urmă a scos un scor bun la ultimele alegeri. Şi cum există o listă a indezirabililor din PNL, pecetluită de Crin Antonescu şi Vlad Moisescu, care nu prea mai au voie pe la tv fără ştirea stăpânirii, adică Varujan Vosganian, Relu Fenechiu, Mariana Câmpeanu, şefa de la Comunicare îi trimite la tv doar pe cei agreaţi. Iar Popescu este printre cei agreaţi de şefi pentru că i-a cântat în strune lui Moisescu.

5 comentarii:

  1. Penibilul nu e penibil pana nu e si ridicol!Asta e PNL!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca tot ai auzit ceva de la Dragos , macar sa iti fi spus toata povestea ... A fost presedinte interimar o scurta perioada de timp dupa care a fost ales prin vot in septembrie 2009 . Iar locul 4 la locale ..in urma PNG`ului nu cred ca e de considerat un scor bun ci mai mult , o RUSINE.

    ps : ma astept sa nu imi postezi comentariul , stai linistita.

    RăspundețiȘtergere
  3. BALASESCU ESTE PRIETEN CU FRATELE INDIVIDULUI ASTA MISU POPESCU! FOSTUL SEF LA HOTEL BUCURESTI!
    DECI E CLAR BALASESCU L-A PUS IN LOCUL LUI DINCA! SI DINCA II FACUSE CUNOSTIINTA LUI MIHAI CU UNA FRAGEDA DE LA EL DE LA SECTOR DOMNISOARA ALEXANDRA CONSTANTIN 20 DE ANI BLONDA CAM PROSTUTA DAR FRUMUSICA! O LUASERA LA RAND TOTI PUSTII DIN FILIALA DAR SPALATA SI COAFATA A FOST ROSPATURA! ASTA PE LA LOCALELE DIN 2008

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta nu-i nimic dar trebuie sa stii ca nenea brunetu cum ii spunea altcineva mai inainte este un spagar si un hot mare, daca nu stiti o sa vedeti cand o sa inceapa sa apara in presa seriale despre el cea facut la primaria capitalei cu casele, cum a despartit-o pe sefa de la serviciul locativ Gratiela de sot cum a pacalit-o ca se casatoreste cu ea numai pentru a o manipula si a lua spaga de pe spatele ei dictandu-i cui sa-i dea repartitie de casa, etc dar,mai aproape de alegerile din 2012 in cazul in care nu o sa-si dea seama ce de la varful pnl despre el.Va spun numai una acum, stiti de ce a plecat de la primaria sectorului 2 pentru ca a fost prins semnand in fals certificate de urbanism si autorizatii de construire pentru reclame si firme luminoase in locul arhitectului sef pentru a lua spaga si el era doar un parlit de inspector si mintea lumea ca este sef la publicitate. Si a avut de ales ori isi da demisa in secunda urmatoare ori pleaca dosarul la parchet, dar prostul disperat si-a dat demisia si dosarul a ramas la arhitectul sef care la inaintat cui trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  5. panourile solare sunt cea mai eficenta sursa de energie neconventionala regenerabila

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...