luni, 16 august 2010

Geoană, redus la tăcere timp de şase luni


Mircea Geoană a acceptat condiţia impusă de liderii PSD de a nu mai comenta, în următoarele şase luni, deciziile partidului. Dacă va încălca această restricţie, Geoană riscă să fie suspendat sau exclus din PSD, a anunţat Victor Ponta, preşedintele partidului.

VICTOR PONTA, preşedinte PSD: "Domnul Mircea Geoană a acceptat să nu mai aibă poziţii publice timp de şase luni. (...) PSD nu poate avea două volane, poziţii, una a BPN şi una a lui Mircea Geoană. (...) Avem şi o sancţiune dacă Geoană încalcă această înţelegere. (...) Nu m-au supărat pe mine... Dacă Geoană face declaraţii publice, pleacă din PSD. (...) Nu vrem să îl schimbăm pe Geoană de la Senat. (...) Nu facem cerere de revocare pentru Geoană, interesul partidului e mult mai important. (...) Dacă face declaraţii, e suspendat sau dat afară."

MIRCEA GEOANĂ, preşedintele Senatului: "-Vi s-a spus să nu mai faceţi declaraţii publice şase luni. -Este vorba despre o anumită coerenţă în comunicarea publică. -Ce vi s-a reproşat? -A fost o discuţie... (...) -Care a fost decizia Biroului Permanent? -O s-o comunice colegii din conducere, important este ca să punem partidul pe primul loc şi oamenii pe primul loc si cred că, din acest moment, discuţiile în contradictoriu să se conducă către soluţii concrete mai degrabă pentru ţară."

2 comentarii:

  1. Ditamai presedintele de Senat e sanctionat de un prea tanar presedinte de Partid. Nu cred ca e tocmai cuser ce fac ei pe acolo, chiar daca Geoana e eternul pierzator de alegeri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună Ziua!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
    Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
    Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
    Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...