vineri, 6 august 2010

La Mangalia un consilier PNL este membru PDL

Vasile Iorga a fost membru si consilier local PNL pana pe data de 6 aprilie 2009 cand a semnat adeziunea la PDL.



Chiar si asa Iorga continua si acum sa fie membru al Consiliului Local Mangalia. Desi primarul Cladiu Tusac a facut o adresa oficiala, pe data de 18 septembrie 2009, presedintelui PNL Constanta Gheorghe Dragomir pentru ca organizatia sa comunice numele urmatoarei persoane pe lista de supleanti a liberalilor avand in vedere ca Iorga si-a pierdut calitatea de membru PNL, situatia a ramas neschimbata de atata vreme.



Numai ca desi Iorga este membru al PDL de aproximativ un an si jumatate, acesta continua sa activeze in CLM Mangalia in calitate de consilier al PNL. Contactat telefonic presedintele PNL Mangalia Viorel Oleniuc ne-a declarat ca „Iorga nu mai este de multa vreme membru al PNL. Si nu a fost nevoie sa il dam afara ci si-a dat singur demisia si noi in Biroul Local in urma cu trei luni am confirmat printr-o hotarare ca nu mai este membru liberal si am angajat discutia de inlocuire din CL cu urmatorul care trebuia sa vina pe lista. A fost emisa de catre Biroul Judetean catre Consiliul Local cu cel care urmeaza sa fie din partea noastra. Doar ca din nefericire nu s-a facut inca schimbarea care nu este treaba noastra fiind atributul strict numai al primarului. Dumnealui(nr. – primarul Claudiu Tusac) le-a retras de doua ori de pe ordinea de zi. Vasile nu mai este membru de cateva luni de cand noi am facut public. El continua sa fie totusi consilier pentru ca primarul nu a pus pe ordinea de zi proiect de hotarare privind revocarea lui.” In replica, primarul municipiului Mangalia Claudiu Tusac spune ca liberalii au trenat rezolvarea acestei situatii hilare. Tusac a confirmat faptul ca a transmis aceasta adresa, inca din septembrie 2009, conducerii liberale prin care a solicitat sa se faca schimbarea: „Este atributul exclusiv al primarului sa puna pe ordinea de zi intr-o sedinta ordinara insa propunerea trebuie sa vina de la partid. Nu pot eu sa hotarasc ce se intampla in alt partid. La ultima sedinta liberalii au plecat din sala si nu au mai vrut sa continue votul. Ei au facut o propunere si noi am avut niste probleme in sensul ca au fost depuse niste contestatii care erau pe lista PNL in ordine. Si atunci i-am rugat sa isi lamureasca problemele pentru a nu mai aparea in presa cu scandaluri si cu circ. Au fost niste contestatii pe care trebuia partidul sa le rezolve la Constanta sau la Bucuresti. Situatia este asa de un an de zile si ceva. Eu am facut aceasta cerere expresa de un an si jumatate si ei de abia de doua-trei luni au inceput sa functioneze ca PNL ca pana atunci functionau ca o anexa a PDL. Abia acum au revenit la sentimente normale. Eu mi-am dorit sa nu mai facem iar un scandal mediatic si sa iesim sa votam pe unul si ceilalti sa inceapa sa tipe si sa spuna ca ne-ati incalcat drepturile si sa ajungem iar la judecata. Realitatea este ca acum Vasile Iorga este inca consilier tinut cu ajutorul PNL desi liberalii trebuia sa anunte pe altcineva. Daca de exemplu partidul in desemneaza pe al 7-lea de pe lista desi urmeaza de drept al patrulea trebuie sa ai demisiile in scris ori acceptul celorlalti” , a conchis Tusac.

6 comentarii:

  1. am inteles ca si el ca si dl Tuca a cotizat la Balasescu si la Andreea Lambru!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acesta este adevarata fata a Secretariatului general condus de dl. Stroe si Andreea Lambru. Iar dl Antonescu fiind prizonierul dlui Moisescu nu poate face nimic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru toti anonimii liberali care-si vor varsa frustrarile pe acest blog!

    http://ex-blank-page.blogspot.com/2010/08/interesati-pe-dracu.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Radu Stroe a pus PNL in incapacitate organizatorica.

    RăspundețiȘtergere
  5. Balasescu si Lambru i-au spaga sa sustina anumiti lideri din teritoriu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Schimbati-l pe Stroe si scapati si de Balasescu!!!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...