joi, 13 mai 2010

Vizionarea filmelor porno in Senat ii dauneaza grav lui Marius Nicoara. Crin: „Am ajuns niste labagii?!”


Fostul deputat George Serban a declansat un atac furibund la adresa colegului sau de partid deputatul liberal Marius Nicoara(foto). Dupa ce senatorul a aparut pe toate posturile de televiziune si pe primele pagini ale ziarelor cu isprava sa din Senat cand, in timp ce se dezbatea Legea pensiilor, parlamentarul viziona un film pentru adulti, nici un coleg de partid nu a sarit in apararea liberalului. Din contra, unii dintre colegi au fost extrem de duri cu Nicoara. Fostul parlamentar George Serban ii cere presedintelui PNL Crin Antonescu sa intervina si sa il dea afara pe Nicoara din partid. In caz contrar, Serban isi rezerva dreptul sa paraseasca PNL. „Imi rezerv dreptul de a reflecta in ce masura pot fi coleg de partid cu un asemenea dobitoc. Domnule presedinte Crin Antonescu, nu am nici cea mai mica indoiala ca veti lua cea mai potrivita decizie in legatura cu oportunitatea prezentei acestui senator – consecinta a votului uninominal – in Partidul National Liberal”, scrie George Serban pe blogul sau. Acesta continua spunand: „Performantele si comportamentul senatorului, il recomanda pentru standardele morale si deontologice ale PD. Va rog sa-i dati acestui senator posibilitatea de a se refugia, cat mai grabnic, intre ai sai. In ceea ce ma priveste, imi este foarte greu sa accept ideea de a fi coleg de partid cu el. Astept din partea dumneavoastra o reactie publica”.
Reactia publica a lui Antonescu a intarziat sa apara el preferand ca doar la sediul de partid sa aiba o rabufnire intrebandu-si colegii retoric: „Am ajuns niste labagii?!” Totusi colegii din Biroul Politic Central i-au transmis lui Antonescu faptul ca acesta trebuia sa ia o masura „in caz contrar o sa pierdem si mai mult daca nu reactionam in nici un fel”, ne-a declarat un vicepresedinte liberal, membru al Biroului Politic Central.
Cum a reactionat presedintele Crin Antonescu puteti citi si pe ZIUA VECHE

Un comentariu:

  1. Cel mai inspirat comentariu pentru un sef de partid! Mai bine iti dai seama acum cum esti decat mai tarziu: PNL=Partidul National al Labagiilor! Voi ati spus-o!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...