luni, 19 aprilie 2010

Tăriceanu şi David îl aşteaptă pe Antonescu la cotitură



Am scris în ZIUA VECHE detalii despre acest lucru.

4 comentarii:

  1. Antonescu si Moisescu împreuna cu mina lor forte Mihai Balasescu, cunoscu in PNL ca și falsificatorul de voturi, ar face bine sa plece. Pentru binele partidului pe care îl iubesc asa mult ca l-au adus de la 20% la 14% în ultimul sondaj.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ion Brad musafirul provizoriu din Aviatorilor (biroul lui Orban), care cumpăra laptopuri și consumabile de la firma la care este acționar băiatul lui, ne-a amenințat alaltăieri cu ascultarea mobilelor și interceptarea emailurilor! Cită îngălare la el. In rest numărul angajaților de la sectorul 1 se mărește. Așteptam din zi în zi sa ne dea afara!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Moisescu si Ioana Costescu sunt adevaratii lideri ai PNL. Crin ....o marioneta lenesa in mina lor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se duce vorba, ca de Ioana Costescu asculta orbește toți liderii PNL, în frunte cu Antonescu. De ce ? Pentru ca e "apropiata" lui Chiliman și partenera de afaceri cu Moisescu și ei finanțează PNL. Dar ce draga, banii pe care ii dam noi în filiale nu sunt buni, nu se pun la număr? La primul Congres( asa cum merge PNL o sa fie repede) am sa o cunosc și eu pe muierea în fata căreia Stroe ia poziție de drepți iar Antonescu se pleacă!!! Intre timp, dacă e asa, mai că as baga de rușine capul în nisip ca Struțul.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...