miercuri, 27 aprilie 2011

O scoala a bunelor maniere pentru Andreea Balan


Ne tot intrebam de ceva vreme de ce nu s-a gandit nimeni sa infiinteze o scoala a bunelor maniere pentru vedetele noastre de carton si cele gonflabile si aici ne referim la acele pitzi care se umfla si dezumfla peste noapte?
La acea scoala, oameni priceputi ar trebui sa le predea megastarurilor in devenire cursuri despre cum sa se imbrace, cum sa vorbeasca, cum sa zambeasca la camera, cum sa obtina coperta unei reviste, ba chiar si cum sa devina imaginea unei marci. Iar unele din aceste "vedete" ar trebui invatate cum sa se poarte in relatia cu mass-media si sa inteleaga ca atunci cand un jurnalist, indiferent de nivelul lui, pune un anumit titlu si reda fidel cele scoase pe gura de interviatu' cu pricina, probabil ca asta inseamna exercitarea profesiei de jurnalist. Dar pentru personaje precum Andreea Balan, care inca nu s-a maturizat, lucrurile stau cu totul altfel.
Iata cum stau lucrurile in situatia de fata. Contactata prin sms Andreea Balan a acceptat sa acorde un interviu si s-a cazut de comun acord ca dupa ce primeste prin mail intrebarile va raspunde rapid. Zis si facut. Andreea a cerut ca dupa ce interviul va fi publicat sa ii parvina linkul pentru a fi promovat pe profilul sau facebook si pe alte site-uri. Toate bune si frumoase doar ca in momentul in care a primit linkul a sarit ca arsa ca un astfel de titlu(Andreea Balan lasa muzica pentru flamenco) nu poate fi preluat si ca "eu sunt fraiera ca nu am verificat inainte interviul". Daca s-ar fi oprit aici poate nici nu am fi facut vorbire despre acest incident numai ca "diva" a continuat spunand ca "Titlul e o mare aberatie! Eu nu inteleg de ce puneti astfel de titluri ???? Daca dansez inseamna ca nu mai cant?! Schimba instant titlul pt ca pot pierde concerte din cauza asta! Nu inteleg cum de nu realizati cat rau imi poate face (si azi la Accez direct am dansat country si pe burtiera scria - s-a lasat de canatat?) Ce legatura are-daca dansez inseamna ca nu mai cant ? scrie Dancing Show sau orice altceva dar a lasa sa se inteleaga ca nu mai cant tampenie fara margini care ma poate afecta pe vanzarile concertelor!" Offf, Doamne, câtă tragedie dom'le!
Sigur ca Andreea Balan nu este singurul personaj de acest gen si multe "dive" au nevoie sa fie scolite. Pana cand acea scoala se va infiinta "vedete" de talia Andreei Balan vor fi "fortate" de televiziuni si de presa scrisa sa se prezinte atat de des in fata opiniei publice, incat la un moment dat cineva se va satura si va trece la treaba: aceste "vedete" au nevoie sa invete cum sa faca fata invitatiilor la talkshow-uri si cum sa se poarte cu ceilalti - adica pe picior de egalitate.
Daca maine s-ar infiinta o astfel de scoala si Andreea Balan isi va dori sa ii treaca pragul si va frecventa un astfel de stabiliment de pierzanie, are mari sanse sa invete sa vorbeasca si, pe alocuri, sa si gandeasca si chiar sa se comporte civilizat.

17 comentarii:

  1. In general, tonul face muzica, dar asta o stiu numai marii artisti! E fatuta din imagine 'mare artista'???

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna gluma cu asta "mare artista"...daca si asta este "mare artista" atunci inseamna ca s-a intors lumea cu fundu'n sus

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce seamana cu Cristina de la biroul de presa al PNL.

    RăspundețiȘtergere
  4. Saracuta pitipoanca! Inca nu a aflat ca interviurile nu le aproba si nu le corecteaza intervievatul - cu exceptia celor publicitare.

    RăspundețiȘtergere
  5. aoleu... si la PNL aveti tampe d`astea? macar de s-ar lansa

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai la PNL te impiedici si in Kiseleff si in Aviatorilor de fete di'astea...gen Cristinica, si altele la fel. Asa ca nu mai e nici o surpriza ca una ca Andreiutza are "aiere" di videta ....Andreea,lasa-neeee, lasa-neeeee! Ca avem marfa de atac in PNL

    RăspundețiȘtergere
  7. numai Adelina stie fata de ce va certati pe barbati

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce tot va certati? sunteti mai rele decit andreea

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma dar Lili credeti ca e pe dinafara cu subiectu? Ideea e ca si Lili si Adelina si-au dorit sa fie dive numai ca au ajuns doar acolo la ele in sediu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Toate se cred vedete, inclusiv domnisoara asta plastificata care nu accepta sa se faca altfel decat vrea ea. Nu ii ataca nimeni talentul, care este, totusi, discutabil, dar aici sa se pronunte specialistii.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cand am vazut ca Marutza a luat-o peste picior imi era mila de saraca Andreea dar acum mi-e scarba. Andreea fa naibii altceva si nu te mai da smecherita de RAhova!

    RăspundețiȘtergere
  12. are dreptate andreuta balanuta, titlul "s-a lasat de cantat" este foarte prost ales,dar asta pentru ca ea niciodata nu a cantat :)))

    ca sa canti iti trebuie voce, nu silicoane....

    RăspundețiȘtergere
  13. Da' cine canta in PNL? A fost cumva si la romanii fara talente?

    RăspundețiȘtergere
  14. Andreea Lambru canta in PNL. Iar Radu Stroe este ....impresar!

    RăspundețiȘtergere
  15. Claudia Benchescu a fost prinsa cu......un tanar, lider in devenire, in masina personala a acestuia. Culmea este ca cel care i-a vazut este chiar.....fostul. Sa vedem ce iese de aici!

    RăspundețiȘtergere
  16. Cat a delapidat Brad de la partid era si cazul sa fie schimbat.

    RăspundețiȘtergere
  17. Acum Cristina ramane, daca pleaca si Andreea Lambru, singura parasuta patentata din partid.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...