luni, 19 aprilie 2010

Ponta i-a luat-o înainte lui Boc la disponibilizări


După ce ultimele săptămâni au fost marcate în PSD de dezertările unor senatori şi deputaţi, acum şi oameni care au lucrat pentru fostul preşedinte al pesediştilor, Mircea Geoană, încep să plece din partid.
Mara Ştefan a părăsit PSD după ce a lucrat pentru social-democraţi din anul 2005, fiind Director al Biroului de Presă. Surse din PSD ne-au declarat că motivul despărţirii dintre cele două părţi a fost legat de cuantumul salariului pe care îl primea Ştefan, de aproximativ 60 de milioane de lei. Sursele din PSD au precizat că după ce Mara Ştefan a aflat că salariile angajaţilor partidului vor fi „amputate” s-ar fi certat groaznic cu Beatrice Nichita, colega sa. În prezent, locul Marei Ştefan a fost luat de Gabriela Podaşcă, fostă consilieră a lui Victor Ponta în vremea când acesta era ministru pentru relaţia cu Parlamentul şi care i-a fost fidelă. Urmează să fie înlocuită şi Beatrice Nichita. Unii membri din PSD spun că era de aşteptat ca Ştefan să plece din partid având în vedere faptul că Mircea Geoană nu a mai câştigat şefia PSD, iar Ponta a anunţat imediat după ce a preluat funcţia de preşedinte al pesediştilor că va face curăţenie la partid având în vedere că sunt “prea mulţi angajaţi ca personal auxiliar”. Mara Ştefan a părăsit PSD urmând să lucreze pentru grupul parlamentarilor independenţi. Ponta încearcă din răsputeri să cosmetizeze relaţia pe care o are cu ziariştii şi pentru asta i-a invitat, pe unii dintre aceştia, luni seară, la 19.30, la o masă de socializare la un restaurant în apropiere de partid, Trattoria Verdi, unde vrea să încerce o conciliere.
Întâlnirea cu ziariştii acreditaţi vine după ce Ponta a recunoscut că la sediul PSD sunt utilizate aparate de bruiaj. „Trebuie să staţi mai departe de sală. (...) Vă promit că o să luăm măsuri să ecranăm doar sala. (...) Aţi văzut că a revenit (semnalul - n.r.), cum s-a ridicat problema, cum s-a rezolvat”, a spus şeful PSD. El a încercat să se justifice precizând: „Nu vedeţi în ce lume trăim - totul apare, totul se publică!”.

Un comentariu:

  1. Astia se bruiaza mai rau ca pe vremea fostilor! Ce curiosi sunt sa afle ei tot! Si la ce-i ajuta oare ca tot in planul 2 sunt!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...