duminică, 18 aprilie 2010

Crin Antonescu a uitat de oamenii lui Emil Constantinescu

Despre cum stau, acum, lucrurile în PNL în privinţa faptului că liberalii au cam uitat de respectarea protocolului pe care-l aveau cu AP-ul lui Emil Constantantinescu găsiţi în ZIUA VECHE


6 comentarii:

  1. Nu e crin antonescu de vina ci gasca vesela din aviatorilor, cei care l-au sapat si pe Ludovic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca Stroe mai sta mult Secretar general, PNL va fi vândut bucata cu bucata sau transformat în Bordel. Au scăpat de Orban, au cale libera să o facă. Adevăratul conducător al PNL este Vlad Moisescu, Antonescu s-a transformat în comentator politic. In sediu din Aviatorilor nu mai găsești picior de funcționar care sa fie de la alta entitate decât sector 1.

    RăspundețiȘtergere
  3. Antonescu a uitat el sa mai facă și politica. de curând a devenit un harnic comentator politic!

    RăspundețiȘtergere
  4. Saracu Emilica.....tradat de cel pe care l-a sustinut atit!

    RăspundețiȘtergere
  5. Crin face o mare greșeala. De fapt el, în acest fel își alunga "societatea civila", care l-a susținut. Aproape fiecare membru AP, face parte la nivel de conducere dintr-un ONG, din cele care l-au susținut pe Crin Antonescu în campanie. Merita acest subiect o mai buna atenție din partea jurnaliștilor. "Cum a înșelat Crin Antonescu pe membri ONG-urilor care l-au susținut și finanțat în campanie".

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa aranjeze EMIL cu Ioana Costescu, pentru ca se duce vorba, ca de ea asculta orbește toți liderii PNL, în frunte cu Antonescu. De ce ? Pentru ca e "apropiata" lui Chiliman și partenera de afaceri cu Moisescu și ei finanțează PNL. Dar ce draga, banii pe care ii dam noi în filiale nu sunt buni, nu se pun la număr? La primul Congres( asa cum merge PNL o sa fie repede) am sa o cunosc și eu pe muierea în fata căreia Stroe ia poziție de drepți iar Antonescu se pleacă!!! Intre timp, dacă e asa, mai că as baga de rușine capul în nisip ca Struțul.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...