miercuri, 6 mai 2009

Boney M ...vine in Romania pe banii contribuabililor!

Dupa nopti de nesomn, macinat de ganduri, primarul 4x4 al Devei Mircia Muntean a gasit solutia. Il chinuia gandul ca e criza financiara si nu va reusin sa le ofere alegatorilor, la sfarsitul lunii mai, un week-end ,,super-tare" prin care sa sarbatoreasca zilele municipiului. Numai ca 'ntr-o noapte, dupa mii si mii de ganduri mintea sa s-a luminat... "pai e simplu: dau afara 15 la suta din personal - ca deh, e criza - si gata, am banii". Asa ca ...economiile fiind facute planul a ajuns in faza a doua "Pe cine sa aduc eu sa-i dau gata pe cetateni? La sfarsitul lui mai e totusi campanie, eu am mai nou functie de conducere in partid la nivel central, deci tre' sa adun voturi. Multe voturi. Hmm..." Si-au mai trecut cateva nopti, in care edilul autoproclamat "Jeep" a tot analizat target-ul de alegatori ..si, dupa o serie de cercetari stiintifice, iata ce-a iesit:


http://www.mesagerulhunedorean.ro/detaliustiri.php?recordID=11074

PS : In fotografia de sus, primarul 4X4 pare a se ruga ca devenii care l-au votat sa nu se prinda cati bani a alocat de la bugetul local pentru Serbarile astea ale municipiului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...