miercuri, 29 iunie 2011

Bani de la Blidar pentru nelinistea Ancai Boagiu


180.000 de euro - adica 15.000 lunar plateste Valer Blidar catre agentia de publicitate (S.C Trans World Bussiness S.R.L.) a ziarului online Cotidianul condus de Cornel Nistorescu pentru a o pune la punct pe Anca Boagiu si pentru a forta oprirea controlului efectuat de corpul de control al ministerului transporturilor la CFR Calatori, unde s-ar putea descoperi nereguli la incheierea contractelor de achizitii facute in ultimii cinci ani. Valorea contractelor incheiate de firmele patronate de Valer Blidar cu CFR Calatori depasesc cu mult suma de un miliard de euro, iar profitul este directionat catre Banca Comerciala Feroviara unde el detine controlul absolut, incalcand atat normele de functionare impuse de BNR cat si reglementarile internationale cu privire la transparenta actiunilor detinute de proprietari la bancile comerciale.

Un comentariu:

  1. Cine a pus-o pe aia ministru cred ca era beat sau vroia sa faca o gluma proasta!...de altfel toti ministrii nostrii sunt glume proaste. Asa sa-i ajute Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...