joi, 25 februarie 2010

Radu Mazăre acuză!

"Vreau să anunţ copiii şi părinţii acestora din oraşul Constanţa şi din judeţul Constanţa că iubitul nostru prim-ministru Boc a tăiat pe blat bursele sociale, de studiu şi de merit acordate copiilor din învăţământul preuniversitar. Legea bugetului de stat pe 2009 spune, la articolul 3, că sumele defalcate din TVA prevăzute la articolul 4 sunt destinate finanţării cheltuielilor de personal, burselor şi obiectelor de inventar ale instituţiilor sau unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat. Legea bugetului de stat pe 2010 spune că sumele defalcate din TVA prevăzute la articolul 4 sunt destinate finanţării cheltuielilor cu salariile, sporurile, indemnizaţiile, drepturile salariale în bani stabilite prin lege precum şi contribuţiile aferente acestora ale instituţiilor sau ale unităţilor preuniversitar de stat. Au dispărut bursele pe blat. Mulţumiţi-i mult iubitului conducător Băsescu şi marionetei sale, Boc", a declarat Radu Mazăre. El a spus că nu crede că este vorba despre o eroare a guvernanţilor, apreciind că eliminarea textului respectiv care prevedea acordarea de burse sociale, de studiu şi de merit a fost făcută intenţionat. "De 20 de ani textul acesta este luat şi neschimbat de la un an la altul. Omisiunea a fost intenţionat făcută, pe blat", a spus Mazăre. El a explicat că plata burselor a fost făcută în luna ianuarie, când s-a luat în calcul legea bugetului de stat pe 2009 deoarece bugetul pe 2010 nu fusese adoptat şi a precizat că aceşti bani vor trebui înapoiaţi de către copii. Primarul a menţionat că de aceste burse beneficiau 25.500 de elevi din judeţul Constanţa şi 2.600 din municipiul Constanţa. Valoarea totală a sumelor cheltuite pe an cu aceste burse era de 1.800.000 de lei în judeţul Constanţa şi 230.000 de lei în municipiul Constanţa.

Un comentariu:

  1. Abia astepta sa se intoarca de la carnaval si sa gaseasca un motiv sa nu-si faca job-ul asa cum trebuie! De parca Boc e singurul guvern care tot taie la bani! Mai bine le spuneati ca banii s-au terminat cu distractia in Brazilia, ca de....obrazul subtire cu cheltuiala se tine.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...