marți, 16 februarie 2010

S-a adeverit! S-a retras şi Cristian Diaconescu

Cristian Diaconescu nu va mai candida la funcţia de preşedinte al PSD şi va face parte din echipa lui Mircea Geoană. Nassar a declarat, marţi seară, la Consiliul organizaţiei Bucureşti a PSD ce a avut loc la Romexpo, că, înainte de acest eveniment Cristian Diaconescu a sunat-o, spunându-i că îşi va retrage candidatura la şefia PSD, aderând la echipa lui Mircea Geoană ca prim-vicepreşedinte. "Cristian Diaconescu m-ar rugat să vă cer scuze că nu este aici. Este la o conferinţă judeţeană, la Argeş şi m-a rugat să vă spun că îşi va retrage candidatura la funcţia de preşedinte şi va candida alături de Mircea Geoană în calitate de prim-vicepreşedinte ", a declarat Nassar. Informaţia transmisă de deputatul PSD a fost confirmată de preşedintele organizaţiei, Marian Vanghelie, care a spus că PSD Bucureşti va susţine oficial propunerea ca Diaconescu să fie susţinut pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului.

Update: Acum am vorbit cu deputatul Aura Vasile care mi-a confirmat că Diaconescu s-a retras lucru pe care îl va confirma şi el miercuri. Revin cu amănunte!

Un comentariu:

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...