sâmbătă, 6 februarie 2010

Sergiu Nicolaescu despre Vadim: Dacă mai zice ceva, îl las în curu' gol

Cineastul refuză să-i explice lui Corneliu Vadim Tudor care sunt motivele pentru care nu a demarat nici până acum filmările la "Candele de zăpadă", lungmetrajul realizat după scenariul scris de politician. Proiectul fimului "Candele de zăpadă", după un scenariu al lui Vadim Tudor, a primit în 2004 o finanţare de 30 de miliarde de lei vechi din partea Consiliului Naţional al Cinematografiei (CNC). Sergiu Nicolaescu a refuzat să explice care sunt cauzele întârzierii, arătându-se extrem de deranjat de declaraţiile europarlamentarului. "Dă-l în p...a mă-sii. Dacă mai zice ceva, îl las în curu' gol! Nu am primit niciun ban. Acum am finalizat "Poker", care, cel mai probabil, va fi în martie pe ecrane. Cât despre "Candele" ce pot să vă spun, am ales distribuţia şi vă pot da doar un nume: Vladimir Găitan. Atât!", a spus Nicolaescu.

Un comentariu:

  1. Va puteti imagina ca CVT a scris si altceva in afara de poezii cu dedicatie speciala? Hai, ca daca ti-a luat atatia ani sa scrii povestea asta poate ca e ceva bun de ea.

    RăspundețiȘtergere

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...